02 / 05 / 2024

Brandland Trabzon Cevahir AVM'de açıldı!

Brandland Trabzon Cevahir AVM'de açıldı!

Türkiye'deki ilk mağazasını Trabzonda açan Brandland, Karadeniz Bölgesi'nde büyümeyi hedefliyor. Brandland Genel Müdürü Vedat Şahin açılış konuşmasında Rize, Ordu, Giresun ve Kelkit bölgelerinde de şubeleşmeyi hedeflediklerini belirtti.



30 farklı markayı tek bir çatı altında toplayan Brandland, Türkiye'deki ilk mağazasını Trabzon Cevahir AVM'de açtı. Açılışı Yomra Belediye Başkan İbrahim Sağıroğlu gerçekleştirdi. 1200 metrekarelik alanda en sevilen hazır giyim markalarını bir araya getiren Brandland, Trabzon'dan başlayarak Karadeniz Bölgesi'nde genişlemeyi hedefliyor. 


KARADENİZ'DE BÜYÜYECEK

1960'lı yıllarda İstanbul Beyoğlu'nda başladığı tekstil sektöründeki faaliyetlerini Osmanbey'de sürdüren Çatak Giyim, 50 yıla yaklaşan tecrübesini Trabzon'da gerçekleştirdiği yeni yatırımı Brandland'e aktararak Karadeniz Bölgesi'nde büyümeyi hedefliyor. Kadın, Erkek ve Çocuk giyimin hem dünya hem de Türkiye'deki en beğenilen markalarını bir araya toplayan Brandland, nüfusun ve turizmin hızla geliştiği Trabzon'daki Cevahir Outlet AVM'de açtığı 1200 metrekarelik mağazasıyla hizmet vermeye başladı.


20 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIZ

Brandland Genel Müdürü Vedat Şahin açılış konuşmasında; "Yatırımı bu bölgede yapmamızın en önemli nedeni bölgenin en hızlı gelişen şehri olması. Şehrin doğuya doğru büyümesi, bölgedeki üniversiteler ve sayıları 25 bini aşan konut projelerinin yanı sıra yazın Trabzon'a gelen turist sayısının da artması, ilk yatırımımızı Trabzon'da gerçekleştirmemizde etkili oldu. önümüzdeki dönemde Rize, Ordu, Giresun, Kelkit bölgelerinde de şubeleşmeyi hedefliyoruz. Yeni mağazamızda toplamda 20 kişiye istihdam sağlayacağız." dedi. 


Taka


Geri Dön