27 / 04 / 2024

Kuzguni Mobilya Soyak Meydan AVM'de açıldı!

Kuzguni Mobilya Soyak Meydan AVM'de açıldı!

Kuzguni Mobilya Aksesuar mağazası, Karşıyaka'da bulunan Soyak Meydan AVM'de açıldı. 150 metrekarelik mağazada el sanatı, ev tekstili, dekoratif eşya ve özel tasarım mobilya ürünleri satışa sunuluyor.



Kuzguni Mobilya Aksesuar mağazası, Karşıyaka'da bulunan Soyak Meydan AVM'de açıldı. 150 metrekarelik mağazada el sanatı, ev tekstili, dekoratif eşya ve özel tasarım mobilya ürünleri satışa sunuluyor. Kuzguni Mobilya Aksesuar mağazasının açılış kurdelesi törenle kesildi. 

Açılışta mağazayı gezen vatandaşlar, ürünlere büyük ilgi gösterdi. 


Güler Doğru'nun sahibi olduğu Kuzguni Mobilya Aksesuar mağazası Karşıyaka İnönü Mahallesi'ndeki Soyak Meydan AVM'de açıldı. Seçkin simaların katıldığı açılış töreninden önce kısa bir konuşma yapan Güler Doğru, 150 metrekare alana sahip mağazalarında el sanatı, ev tekstili, dekoratif eşya ve özel tasarım mobilya ürünleriyle hizmet vereceklerini söyledi. Doğru, "Geleneksel el sanatlarına tasarım ürünlerle can veren insanların günümüz modern yaşamında fabrikasyon ürünlerle mücadele edememesine kayıtsız kalamadık. Bu ürünleri ustalara bizzat imal ettirerek sunmak istedik" diye konuştu. 

Mağazalarında özel tasarım ürünlere de yer vereceklerini ifade eden Güler Doğru, "Geleneksel tasarım ve estetiği modern çizgilerle bir arada sunabileceğimiz mağazamız haftanın 7 günü 09.00 ile 21.00 arası açıktır" dedi. 


Habertürk Egeli


Geri Dön