27 / 04 / 2024

Defacto Korupark AVM'de açıldı!

Defacto Korupark AVM'de açıldı!

Defacto, Bursa'daki 9. mağazasını Korupark AVM'de açıldı. 1400 metrekare alan üzerine kurulu Korupark AVM mağazasında 50.000 parçadan oluşan kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarını Bursalı müşterileriyle buluşturuyor.



Ulaşılabilir moda markası olma vizyonuyla yatırımlarını sürdüren DeFacto, Bursa'daki 9. mağazasını Korupark'ta hizmete açtı. Korupark mağazasının açılışını 25-26 Haziran tarihlerinde özel etkinliklerle kutlayacak olan DeFacto, cumartesi ve pazar olmak üzere iki tam gün sürecek aktivitelerle Bursalılara eğlenceli bir hafta sonu yaşatacak. Hareketli ritimlerle alışveriş keyfini artıracak bando, müziğe eşlik eden jonglörler ve akrobatlarla Korupark AVM'yi bir festival alanına çevirecek olan DeFacto aktivitelerinde, özellikle çocuklar mağazanın çocuk bölümünde yer alan VR Roller Coaster standında unutulmaz bir sanal gerçeklik deneyimi yaşayacaklar, Green Wall'da çektirdikleri fotoğraflarla hızlı bir dünya turuna çıkacaklar. 

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde kendisi ve çocukları için alışveriş yapmak isteyenlere birbirinden şık ve uygun fiyatlı seçenekler sunan DeFacto, toplam 1400 metrekare alan üzerine kurulu Korupark AVM mağazasında 50.000 parçadan oluşan kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarını Bursalı müşterileriyle buluşturuyor. 




Bursa Kent


Geri Dön