05 / 05 / 2024

Brent petrol 100 doları aştı! Brent petrol ne kadar? 24 Ağustos 2022 brent petrol fiyatı

Brent petrol 100 doları aştı! Brent petrol ne kadar? 24 Ağustos 2022 brent petrol fiyatı

Brent petrol fiyatı haftanın üçüncü işlem gününde 100 doları aştı. Peki brent petrol bugün ne kadar? Brent petrol kaç dolar? Brent petrol ne kadar oldu? İşte 24 Ağustos 2022 brent petrol fiyatı...



BRENT PETROL YÜKSELDİ

Brent petrol fdiyatı tekrar 100 dolar seviyesini geçti. ABD'nin petrol ve benzin stoklarında beklenenden fazla düşüş gerçekleşmesi ile talebin yüksek seyrettiği algısı yaratarak fiyatlardaki düşüşü engelledi.

Amerikan Petrol Enstitüsü, ülkenin ticari ham petrol stoklarında geçen hafta bir önceki haftaya kıyasla yaklaşık 5 milyon 632 bin varil düşüş tahmin edildiğini açıkladı. Piyasa beklentisi, stokların yaklaşık 450 bin varil azalacağı yönünde.

Brent petrolde teknik olarak 100,21 ile 100,43 dolar aralığının direnç, 99,73 ile 99,47 dolar aralığının ise destek bölgesi olarak izlenebileceği ifade edildi.

Brent petrol ne kadar? Brent petrol bugün kaç dolar oldu? İşte son dakika brent petrol fiyatı

Brent petrol düşüyor! Akaryakıt fiyatlarına beklenen indirim gelecek mi?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön