11 / 05 / 2024

Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar? 19 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar? 19 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı

Dün  76,99 dolara kadar yükselen brent petrolün varil fiyatının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar? 19 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı.



BRENT PETROL BUGÜN NE KADAR? 19 MAYIS 2023 BRENT PETROL VARİL FİYATI!

Brent petrolün varil fiyatı bugün kapanışa göre yüzde 1,09 artışla 76,69 dolar oldu. Fiyatlardaki yükselişte, ABD'de borç limiti konusundaki müzakerelerde anlaşmaya varılacağına dair beklentiler brent petrolün fiyatını artırdı.

Piyasalarda dikkatler borç limiti müzakerelerine çevrilirken, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Kevin McCarthy, müzakerelerde bu hafta sonu prensipte bir anlaşmaya varılabileceğini ve gelecek hafta Temsilciler Meclisi'nde oylanabileceğini ifade etti.

 Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar? 19 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı

Senato Çoğunluk Lideri Demokrat Chuck Schumer de borç limiti müzakerelerinin ilerleme kaydettiğini belirterek, Senato'nun borç limiti konusunda Temsilciler Meclisinin hemen ardından harekete geçeceğini kaydetti.

Dallas Fed Başkanı Lorie Logan mevcut verilerin henüz haziranda faiz artırımının durdurulmasının uygun olacağına işaret etmediğini aktardı.

Enflasyonun çok yüksek ve fiyat istikrarını yeniden sağlamanın çok önemli olduğunun altını çizen Logan, Fed'in henüz enflasyon konusunda ihtiyaç olan ilerlemeyi kaydetmediğini ifade etti. Logan, enflasyonun yeterince hızlı düşüp düşmediği konusunda hala endişeli olduğunu vurguladı.

Brent petrolde teknik olarak 76,76 ile 77,58 dolar aralığının direnç, 75,94 ile 75,12 dolar aralığının ise destek bölgesi olarak izlenebileceği belirtiliyor.

Brent petrolün varil fiyatı düştü! Brent petrol ne kadar oldu? 18 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı

Akaryakıt fiyatlarında son dakika Mayıs şoku! Benzin, motorin, LPG litre fiyatı bugün ne kadar? Sürücüler dikkat

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön