29 / 04 / 2024

Brent petrol düştü! Brent petrol bugün ne kadar? 30 Ağustos 2022 brent petrol fiyatı

Brent petrol düştü! Brent petrol bugün ne kadar? 30 Ağustos 2022 brent petrol fiyatı

Brent petrol fiyatı dün güne 99,42 dolardan başlarken, bugün brent petrol varil fiyatı bugün düştü Peki bugün brent petrol ne kadar? Brent petrol kaç dolar? İşte 30 Ağustos 2022 brent petrol fiyatı...



Avrupa tarafında da artan resesyon kaygılarına yönelik, Jackson Hole kapsamında yapılan açıklamalar ile Avrupa Merkez Bankasının eylül toplantısında 75 baz puanlık faiz artırımına gitme ihtimalinin olması tartışmalara nedne oldu.

Brent petrol düştü! Brent petrol bugün ne kadar? 30 Ağustos 2022 brent petrol fiyatı

Öte yandan, Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) Başkanı Fatih Birol, pazartesi günü yaptığı açıklamada, Rusya'nın petrol üretiminin Ukrayna'daki savaşa rağmen beklentilerin üzerinde olduğunu ancak yaptırımların etkisini göstermeye başlaması ile üretimi sürdürmekte giderek zorlanacaklarını belirtti.

Birol aynı zamanda, IEA üye ülkelerinin gerekli görürlerse stratejik petrol rezervlerinden daha fazla petrol piyasaya sunabileceğine yönelik açıklamalrda bulundu.

Benzine indirim geliyor! İşte detaylar...

Brent petrol, buğday, mısır, pirinç... Emtia fiyatları Çin etkisiyle yükseldi! 

Brent petrol ne kadar? Brent petrol fiyatı kaç dolar? Brent petrol fiyatında son dakika 29 Ağustos 2022...

Son Dakika! Akaryakıt'a indirim mi geliyor? İşte detaylar...

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön