27 / 04 / 2024

Dövizciye gitmeden önce bu rakamlara bakın! Kapalıçarşı'da euro bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Dövizciye gitmeden önce bu rakamlara bakın! Kapalıçarşı'da euro bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Döviz almak isteyenler güncel döviz kurlarını merak ediyor. Dövizciye gitmeden önce binlerce kişi Kapalıçarşı'daki döviz kurlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki euro/TL bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru.



Milyonlarca yatırımcı ''euro bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru kaç lira?'' sorularını araştırıyor. ABD enflasyon rakamlarının açıklanması ile piyasalar hareketlenmeye başladı. Dolar/TL kuru  düşüşe geçerken euro bugün ne kadar oldu? İşte 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

 Dövizciye gitmeden önce bu rakamlara bakın! Kapalıçarşı da euro bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru
KAPALIÇARŞI'DA EURO BUGÜN NE KADAR OLDU? EURO/TL KURU KAÇ LİRA? 11 AĞUSTOS 2023 EURO/TL KURU

Euro/TL kuru bugün güne düşüşle başladı. Kapalıçarşı'da saat 12:56 itibariyle euro/TL kuru 29,63 liradan alınıp, 29,716 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,0971 bandında hareket ediyor.

Aynı dakikalarda dolar/TL alış fiyatı 27,066 TL, satış fiyatı ise 27,086 TL.

 Dövizciye gitmeden önce bu rakamlara bakın! Kapalıçarşı da euro bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru

KÜRESEL PİYASALAR POZİTİF SEYREDİYOR!

Küresel piyasalar, dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz artışlarına devam etmeyebileceğine yönelik  beklentilerin güçlenmesiyle sınırlı da olsa pozitif yönde seyrediyor. 

ABD'de açıklanan enflasyon rakamları, yıllık bazda beklentilerin altında kalması sonrasında Fed'in para politikasına yönelik belirsizliklerin azalması varlık fiyatları üzerinde etkili olmaya devam ediyor. 

ABD'de Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), temmuz ayında aylık bazda yüzde 0,2 ile beklentiler eşliğinde, yıllık bazda ise yüzde 3,2 ile piyasa beklentilerinin altında yükseldi. 

ABD'de ilk defa işsizlik maaşı talebinde bulunanların sayısı da 5 Ağustos ile biten haftada önceki haftaya göre 21 bin kişi artarak 248 bine yükseldi.

Söz konusu rakamların ardından ABD ekonomisinin "yumuşak iniş" yapabileceğine yönelik beklentiler de güç kanmaya başladı. Para piyasalarındaki fiyatlamalarda, Fed'in eylül ayında politika faizini sabit bırakma ihtimali yüzde 89 seviyesinde bulunuyor.

Analistler, piyasa beklentilerinin altında gelen enflasyon rakamı ile artan işsizlik maaşı başvurularının Fed'in para politikasını daha fazla sıkılaştırmaktan uzaklaşacağına yönelik tahminleri güçlendirdiğini ifade etti.

11 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın, çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları

ABD enflasyonu sonrası dolarda son durum! Dolar bugün ne kadar oldu? 11 Ağustos Cuma dolar/TL kuru


 


Geri Dön