05 / 05 / 2024

Brent petrol fiyatı bugün ne kadar? Brent petrol kaç dolar? 5 Ekim 2022 brent petrol fiyatı

Brent petrol fiyatı bugün ne kadar? Brent petrol kaç dolar? 5 Ekim 2022 brent petrol fiyatı

Dün 92,40 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 91,80 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı bugün ise yükselişe geçti. Peki brent petrol fiyatı bugün ne kadar? Brent petrol kaç dolar? 5 Ekim 2022 brent petrol fiyatı



BRENT PETROL FİYATI NE KADAR? BRENT PETROL KAÇ DOLAR? 5 EKİM 2022 BRENT PETROL FİYATI

Brent petrol dün 92,40 dolara kadar yükselerek günü 91,80 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı bugün kapanışa göre yüzde 0,13 artarak 91,92 dolar oldu.

Aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varil fiyatı 86,55 dolardan alıcı buldu.

Brent petrol fiyatı bugün ne kadar? Brent petrol kaç dolar? 5 Ekim 2022 brent petrol fiyatı

Fiyatlardaki yükselişte, küresel piyasalarda güçlenen arz kesintisi endişeleri etkisini gösterdi.

Yatırımcılar, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı üretici ülkelerden oluşan OPEC+ grubunun bugün bir araya geleceği ve kasım ayına yönelik üretim planını belirleyeceği toplantısına kilitlendi.

Grubun toplantıda üretim kesintisine gitmesi beklenirken, kesinti miktarının tahmin edilenlerden daha büyük olacağına yönelik gelen haber akışı fiyatların yukarı yönlü olmasını etkiledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön