03 / 05 / 2024

BRN Yatak en büyük showroomunu İstanbul Vialand’da açacak!

BRN Yatak en büyük showroomunu İstanbul Vialand’da açacak!

İhracata yönelik üretim yaparken 2012 sonunda Türkiye pazarına giren BRN Yatak, en büyük showroomunu Vialand’da açmaya hazırlanıyor



İstanbul - “Dünyanın en rahat yeri” sloganıyla 5 kıtada 500’ü aşkın noktada ürünlerini satışa sunan BRN Yatak, kısa süre önce girdiği Türkiye pazarındaki en büyük showroomunu İstanbul Vialand’da açacak.

 

Kayseri’de kurulu BRN Yatak, ihracata yönelik faaliyet gösterirken 2012 yılı sonunda Türkiye pazarına girmeye karar verdi.  Ankara  Armada’da açtığı 256 metrekarelik ilk showroomdan sonra  İstanbul’a yönelen BRN Yatak,  Capacity’de 170, Arenapark ve Brandium’da ise 160’şar metrekarelik showroomlar açtı.

BRN Yatak,  İstanbul'daki dördüncü AVM showroomunu ise Eyüp’teki Vialand’da açmaya hazırlanıyor. Ünlü iç mimar Yaman Kurt tarafından tasarlanan 450 metrekarelik showroom, BRN Yatak’ın Türkiye’deki en büyük AVM mağazası olacak.

 

BRN Yatak’ın genel müdürü Berna İlter, Türkiye pazarına girdikleri ilk günden beri yoğun ilgi gördüklerini belirtti. İlter, “Ürünlerimiz 5 kıtada 51 ülkede 500'ün üzerinde noktada satılıyor. Her ülkede o ülkenin uyku kültürüne uygun üretim yapıyoruz. Bu da BRN'nin başarısını artırıyor. Avrupa’nın birçok ülkesinde en çok tanınan yatak firmasıyız. Ürünlerimizin kalitesi kısa sürede Türk tüketicinin de dikkatini çekti. Yoğun ilgi sonucu showroom ağını genişletme kararı aldık. Önümüzdeki aylarda açılışlara yeni lokasyonlar ekleyerek genişleme planına hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi. İlter, yeni mağazalarında bazı ürünlerde açılışa özel  indirim yapıldığını bildirdi.

 

-Yarışmaya rekor  katılım-

Öte yandan BRN Yatak’ın ‘’Dünyanın en rahat yeri’’ konulu fotoğraf yarışmasına rekor  katılım oldu.


Geri Dön