17 / 05 / 2024

BRN Yatak İstanbul Vialand

BRN Yatak İstanbul Vialand

İhracata yönelik üretim yaparken 2012 sonunda Türkiye pazarına giren BRN Yatak, en büyük showroomunu Vialand’da açmaya hazırlanıyor

Kiracı ev sahibine şok yaşattı: Balkona bile yatak koydu, 90 bin TL kira aldı!

İstanbul Avcılar'da bir kiracı, tuttuğu daireyi başka birine kiraladı. Bu kişi de evdeli 3 odaya 10'ar adet yatak koydu ve her birini 3 bin TL'den günlük ya da kısa süreliğine kiraya vererek 90 bin TL gelir elde etti. İşte ayrıntılar...

Yalova'da otel yatak kapasitesi yüzde 23 arttı!

Yalova, Körfez Geçiş Köprüsü ve İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu projeleriyle turizm yatırımlarının odağı haline geldi. Kentte belgelendirilen otel yatak kapasitesinde son bir yılda yüzde 23 artış yaşandı.

The Abraaj Group BRN Yatak'ı satın aldı!

Yabancı devlerin Türkiye'ye yatırımları hız kesmiyor. China Machinery Engineering Corporation ve GUOXIN International Investment Corporation, enerji sektöründe yatırım kararı aldı..

İstanbul otellerinin yatak kapasitesi 300 bini geçti!

İstanbul’da yatak kapasitesinin 300 bini geçtiği, bu kapasitelerin dolması için yıllık 12 milyon değil 109 milyon turist gelmesi gerektiği söylendi..

BRN Yatak, 'öğrencinin yatacak yeri yok kampanyası' başlattı!

İmkanların sınırlı olduğu öğrenci evlerinde, bazı eşyaların amaçlarından farklı kullanılması yaratıcı fikirleri gözler önüne seriyor. BRN Yatak, ' öğrencinin yatacak yeri yok ' kampanyasını başlattı.

Mehmet İşler: İzmir'deki otellerin yatak kapasitesi 75 bin!

ETİK Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu ( TÜROFED ) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, İzmir'de ana konaklama tesis sayısının 216"ya, yatak kapasitesinin 75 bine ulaştığını bildirdi...

ETİK yabancı turist sayısını karşılamak için 45 bin yeni yatak teşviği verecek!

ETİK Ar-Ge Birimi çalışmalarıyla oluşturulan ETİK Exclusive Yönetim Raporlarının 10'uncu sayısında, yerli ve yabancı turist sayısı talebini karşılamak için yapılan çalışmalar doğrultusunda sektöre 45 bin yeni yatak teşviği verileceği belirtildi.

Ankara Mamak'ta 200 yatak kapasiteli devlet hastanesi inşa edilecek!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Yeşilbayır Mahallesi'nde bulunan kentsel dönüşüm konutlarının hemen önüne, Samsun Yolu kenarında 200 yatak kapasitesine sahip devlet hastanesi inşaa edilecek dedi...

Türkiye son 5 yılda yatak sayısını en çok artıran ülke oldu!

Derlenen bilgilere göre, Türkiye Avrupa'nın en fazla turist çeken ülkeleri Fransa, İspanya ve İtalya'nın yer aldığı Akdeniz çanağındaki turistik ülkeler arasında yatak sayısındaki artışla ilk sıraya yükseldi.

Türkiye yatak arzında Akdeniz'in lideri!

Türkiye'de 2009'dan bu yana konaklama tesislerindeki yatak sayısında artış yüzde 31, İspanya'da yüzde 13, Yunanistan'da yüzde 10 ve İtalya'da yüzde 5 olarak gerçekleşti. İtalya'yı 1,8 milyon yatakla İspanya takip etti.

Akgül Grup Bodrum projesinde yatak kapasitesini ikiye katlayacak!

Türkiye’nin farklı şehirlerinde toplam 7 otelinde bin 680 yatak kapasitesiyle alternatif turizm alanında hizmet veren Ak-Gül Grup, Bodrum’un Mazı bölgesinde inşa edeceği yeni oteliyle grubun yatak kapasitesini iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Ak Gül Grup Bodrum'daki yeni oteliyle yatak kapasitesini iki katına çıkaracak!

Türkiye'nin farklı şehirlerinde toplam 7 otelinde bin 680 yatak kapasitesiyle alternatif turizm alanında hizmet veren Ak-Gül Grup, Bodrum'un Mazı bölgesinde inşa edeceği yeni oteliyle grubun yatak kapasitesini iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Erciyes yatak kapasitesini 600'den 6 bine çıkaracak!

Türkiye'nin önemli turizm merkezleri arasında yer alan Erciyes Kayak Merkezi için Büyükşehir Belediyesi Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Çıngı hizmete girecek otellerle yatak kapasitesi 600'den 6 bine çıkacak dedi.

BRN Yatak İstanbul Vialand Haberi

BRN Yatak İstanbul Vialand

İstanbul - “Dünyanın en rahat yeri” sloganıyla 5 kıtada 500’ü aşkın noktada ürünlerini satışa sunan BRN Yatak, kısa süre önce girdiği Türkiye pazarındaki en büyük showroomunu İstanbul Vialand’da açacak.

Kayseri’de kurulu BRN Yatak, ihracata yönelik faaliyet gösterirken 2012 yılı sonunda Türkiye pazarına girmeye karar verdi. Ankara Armada’da açtığı 256 metrekarelik ilk showroomdan sonra  İstanbul’a yönelen BRN Yatak,  Capacity’de 170, Arenapark ve Brandium’da ise 160’şar metrekarelik showroomlar açtı.

BRN Yatak,  İstanbul'daki dördüncü AVM showroomunu ise Eyüp’teki Vialand’da açmaya hazırlanıyor. Ünlü iç mimar Yaman Kurt tarafından tasarlanan 450 metrekarelik showroom, BRN Yatak’ın Türkiye’deki en büyük AVM mağazası olacak.

BRN Yatak’ın genel müdürü Berna İlter, Türkiye pazarına girdikleri ilk günden beri yoğun ilgi gördüklerini belirtti. İlter, “Ürünlerimiz 5 kıtada 51 ülkede 500'ün üzerinde noktada satılıyor....