03 / 05 / 2024

Konya Şehir Hastanesi'ne 550 yatak daha!

Konya Şehir Hastanesi'ne 550 yatak daha!

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Numune Hastanesi'nin 850 günde tamamlanacağım, daha önce 8S0 yataklı olması planlanan Şehir Hastanesi'nin kapasitesinin de 550 yatak daha artırıldığını kaydetti



AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Numune Hastanesi'nin 850 günde tamamlanacağım, daha önce 8S0 yataklı olması planlanan Şehir Hastanesi'nin kapasitesinin de 550 yatak daha artırıldığını kaydetti AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, İl Teşkilatı'nda düzenlediği basın toplantısında Konya gündemine İlişkin önemli açıklamalarda bulundu. Balojju'nun açıklamalarından satırbaşları şöyle: 22 Eylül 2014 tarihinde Numune Hastanemiz tekrar ihale edildi ve Çakır İnşaat 120 milyon TL bedelli hastanenin ihalesini aldı. 

Başbakanımız Özellikle talimat verdi. Hedefimiz 850 günden önce tamamlamak. 


Şehir Hastanesi ile ilgili Önemli bir gelişmeyi paylaşmak istiyorum. Şehir Hastanesi'nin daha önce 850 yatak kapasitesiyle hizmet vermesi planlanıyordu. Yaptığımız görüşmelerde bu kapasitenin bin 400'e çıkarılmasını talep ettik. Bakanlık onayladı. 

Şu anda Konya'da 20 ilçemizde devam eden sağlık yatırımlanmız var. Seydişehir'de 75 yataklı hastanemizin çalışmalan devam ediyor. Yine Ereğli'de 250 yataklı hastane İnşaatımız devam ediyor. Bozkır ve Akşehir'de ise çalışmalar tamamlandı.


Memleket Konya


Geri Dön