29 / 04 / 2024

Brooklyn Dream nerede?

Brooklyn Dream nerede?

Firma: Pana Yapı

Proje: Brooklyn Dream

Brooklyn Dream Evleri fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor. Pana Yapı tarafından inşa edilen proje 13 bin 204 metrekare arsa alanına sahip. Peki Brooklyn Dream nerede?



Brooklyn Dream Rezidans'ta 800 adet konut yer alıyor. Anahtar teslimleri 2017 yılında gerçekleşecek olan projede dairelerin alanları 55 metrekare ile 255 metrekare arasında değişiyor. 


"Brooklyn Dream nerede?" sorusuna İstanbul Kadıköy Fikirtepe yanıtını verebiliriz.  Pana Yapı  imzası taşıyan proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanan dairelerden oluşuyor. 


Fikirtepe Brooklyn Dream'de park ve bahçe,  açık ve kapalı yüzme havuzu, hamam, market, fitness, spor salonu, çocuk kulübü, açık otopark, SPA, sauna, buhar banyosu, cafe ve toplantı odası, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 


Brooklyn Dream nerede?

Dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteren Kadıköy  Brooklyn Dream  Konutları metrobüse 5 dakika, Kadıköy Rıhtıma 15 dakika, Ünalan Metro Durağı'na 5 dakika yakınlıkta bulunuyor. 


Pana Yapı Brooklyn Dream iletişim

Telefon: 444 80 11

Web: http://brooklyn.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön