03 / 05 / 2024

Brooklyn Park adres bilgisi!

Brooklyn Park adres bilgisi!

Firma: Selimoğlu - Pana Ortaklığı

Proje: Brooklyn Park Fikirtepe

Brooklyn Park adres bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz. 14 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Brooklyn Park projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor



Brooklyn Park projesi Selimoğlu ile Pana Grubu ortaklığında hayata geçiriliyor. Brooklyn Park adres bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


İstanbul Anadolu yakasında Fikirtepe'de inşa edilen Brooklyn Park projesi 14 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Toplam 940 adet konuttan meydana gelen projede bloklar 23 katlı olarak tasarlandı. Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Konutları alanları 55 metrekare ile 255 metrekare arasında değişiyor.


Brooklyn Park ev fiyatları kapsamında metrekaresi 5 bin 500 TL'den başlıyor. Projede açık ve kapalı yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, spor salonları, kafe ve toplantı odası ve çocuk kulübü gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Brooklyn Park Yeni Fikirtepe’nin en gözde noktasında, E5 VE TEM otoyollarının hemen yanında, iki Metro İstasyonu, Metrobüs ve  Marmaray  bağlantısı ile 2016 yılında açılacak olan Avrasya Oto Tüneli’nin  hemen girişinde yer alıyor.


Brooklyn Park adres bilgisi!

Brooklyn Park adres bilgisi: Mandıra Caddesi No: 212 Fikirtepe / Kadıköy


Brooklyn Park telefon: 444 80 11

Web: http://brooklyn.com.tr/


projeye sor



Geri Dön