29 / 04 / 2024

Brooklyn Park'ta avantajlı fiyatlar 10 Haziran'a kadar devam edecek!

 Brooklyn Park'ta avantajlı fiyatlar 10 Haziran'a kadar devam edecek!

Yeni Fikirtepe'de hayata geçirilen Brooklyn Park'ın tanıtımı yapıldı. 150 milyon TL'lik bir yatırımla hayata geçirilen Brooklyn Park projesi 731 konut ve 13 ticari üniteden oluşuyor...



Yeni Fikirtepe'de hayata geçirilen Brooklyn Park projesi görücüye çıktı. Projede avantajlı fiyatlar 10 Haziran'a kadar devam edecek.Yeni Fikirtepe'de hayata geçirilen Brooklyn Park'ın tanıtımı yapıldı. 150 milyon TL'lik bir yatırımla hayata geçirilen Brooklyn Park projesi 731 konut ve 13 ticari üniteden oluşuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri sunuluyor. 10 Haziran'a kadar sürecek avantajlı lansman fiyatları kapsamında projede fiyatlar 1+1 daireler için 379 bin TL'den başlıyor. 2+1 daireler 556 bin TL'den, 3+1 daireler ise 786 bin TL'den başlıyor. 


'Öncü olmayı amaçladık' Yeni Fikirtepe'nin dönüşümünde öncü bir rol üstlendiklerini belirten Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, "Kentin merkezinde geliştirilecek kentsel dönüşüm projelerinin hepsi çok önemli. Bu çalışmalar içinde Yeni Fikirtepe'de yapılan her iyi iş, tüm kentsel dönüşüm projelerine olan bakış açısmı değiştirecek. Buradaki planlama yaşayan şehir kavramı üzerinde yapıldı. 


Binalar ve projelerde cadde ilişkisini avlularla tamamlarken güvenliği de üst seviyede tutuluyor. Yeni Fikirtepe'nin çevresinde ise Bağdat Caddesi, Sahil yolu, Kadıköy, Fenerbahçe Burnu, Kalamış Marina, Moda, Acıbadem gibi şehrin en önemli merkezleri bulunuyor. 


Brooklyn Park projemizle Yeni Fikirtepe'nin oluşumunda öncü olmayı amaçladık" diye konuştu. 


Posta Gazetesi 


Tel: 444 80 11

Web: http://brooklyn.com.tr/


Geri Dön