29 / 04 / 2024

Mall of İstanbul AVM'de Klasi Otomobiller Sergisi 23 Haziran'a kadar devam ediyor!

Mall of İstanbul AVM'de Klasi Otomobiller Sergisi 23 Haziran'a kadar devam ediyor!

23 Mayıs'ta açılan Mall of İstanbul Alışveriş Merkezi'nde 23 Mayıs'ta açılan Klasik Otomobiller Sergisi 23 Haziran'a kadar devam ediyor. Etkilikte Porsche'den Mini'ye, Cadillac'tan Roadmaster'a kadar klasik otomobiller Pera Cadde'de otomobil sergileniyor.




Mall of İstanbul Alışveriş Merkezi, eski Basın Ekspres yolu üzerinde Başakşeöhir'de konumlandırılıyor. Mall of İstanbul AVM, yılda 24 milyon ziyaretçi hedefliyor. 



Mall of İstanbul AVM, Torunler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor. 1.3 milyar liralık yatırım bedeli taşıan Mall of İstanbul AVM'de 350 mağaza yer alıyor.


Mall of İstanbul AVM de Klasi Otomobiller Sergisi 23 Haziran a kadar devam ediyor!


Mall of İstanbul Alışveriş Merkezi'nde Klasik Otomobiller Sergisi Otomobil severleri ile buluşuyor. Klasik Otomobil Sergisi 23 Haziran'a kadar sürüyor. Etkinlikte Porsche'den Mini'ye, Cadillac'tan Roadmaster'a kadar klasik otomobiller Pera Cadde'de otomobil tutkunları için sergileniyor.



Mall of İstanvul AVM, rezidans, ofis, otel, gösteri merkezi ve alışveriş merkezi kısmıyla toplam 656 bin metrekarelik alandan oluşuyor. 


Mall of İstanbul AVM nerede?

http://www.mallofistanbul.com.tr/


Öznur Yaslı/Emlakkulisi.com


Geri Dön