09 / 05 / 2024

Bryela villaları teslime hazır alıcılarını bekliyor!

 Bryela villaları teslime hazır alıcılarını bekliyor!

Kekliktepe'de 28 bin metrekarelik alanda 5 ayrı tipte 19 villadan oluşan Bryela Evleri, Değiştirdik Yaşamayı sloganıyla sıradanlığı aşmak isteyenleri bekliyor





Yaşamınızı değiştirmek istiyorsanız İzmir’in Urla ilçesindeki Bryela sizin için doğru adres. Çeşme Otoyolu’nun Urla gişelerinden çıktıktan hemen sonra sağa, Kekliktepe’ye giden yola döndüğünüzde tabelalar sizi kolaylıkla Bryela’ya ulaştırıyor. Güvenlikten geçtikten sonra sitenin içine girdiğinizde ilk anda hissettiğiniz duygu ferahlık oluyor. Birbirinden ayrı, olabildiğince rahat konumlanmış villalar, Bryela’da özgür ve konforlu bir yaşam süreceğinize dair ipucu veriyor.


Doğal dokuya uygun


Önder Gözegir, Özkan Gözegir, Korhan Yazgan ortaklığında İzmir’de kurulan GYB inşaat tarafından hayata geçirilen Bryela Evleri’nde yaşam Eylül'de başlıyor. Eke Mimarlık’ın projelendirdiği, 28 bin metrekarelik alanda yer alan Bryela, 5 ayrı tipte tasarlanmış 19 villadan oluşuyor. Bulunduğu ortamın doğal dokusuna uygun, insanı temel alan bir anlayışla yaşam kültürü inşa ettiği Bryela’da, inşaat Mühendisi Alpaslan Çelik ile Satış Koordinatörü Eda Kırkayak’ın konukseverliği eşliğinde gezdiğimiz örnek daire, tam anlamıyla hayranlık uyandırıyor. 


Standart üstü konfor ve anlayışa sahip Bryela, hayata farkh açıdan bakan, seçici, özgün uğraşlara sahip çok özel bir gruba beklentilerini karşılama sözü veriyor. Mimarlık, mühendislik ya da müteahhitlik ile hiç ilgisi olmayan biri bile Bryela’nın ne kadar kaliteli, kusursuz ve güvenli olduğunu ilk bakışta anlayabiliyor.


19 villa var


Evin içinde bile denizin koynundaymışsınız hissi uyandıran Bryela, 5 ayrı tipteki villa planı ile zeytin ve çam ağaçlarının içinde mis gibi bir hayat sunuyor. 19 adet villanın bulunduğu Bryela’da herkesin seveceği ve rahat edeceğini düşünüyor insan.

Özellikle hem zeminde hem de çatıda ısı ve su yalıtımı olması güven duygusu yaratırken yerden ısıtma sistemi de kış aylarının sorunsuz geçeceği garantisini veriyor. Akıllı ev otomasyon sistemi, su depoları, havuzlu evler, doğal taş kaplama balkon ve teraslar, son teknolojiyi barındıran mutfak ve ankastre mutfak cihazları da özellikle kadınlar için albenili bir ev ortamı yaratıyor.


Sosyal tesislerinde sauna, masaj odaları ve çok maksatlı ortak yaşam alanı barındıran Bryela, hayata bakış açınızı değiştirmek için bekliyor.


Antik Urla'da modern bir yaşam


İzmir-Çeşme Otoyolu'nun Urla çıkışını kullanarak ulaşacağınız Kekliktepe mevkisinde, 28 bin metrekare arazi üzerinde kurulmuş. Her biri 412 metrekare ile 694 metrekare arasında değişen projelerle 19 adet villa sahiplerini bekliyor. Modern tarzın hakim olduğu mimari çözümlemelerde villalar arazinin durumuna göre, hepsi manzara görecek şekilde tasarlanmış. 5 değişik tipte ve konumda olan villaların, dış cephe çözümlemeleri de iç çözümlemeleri gibi modern mimari unsurları ve çağdaş malzemeleri ile kendini ortaya koyuyor. Evlerde otomasyon, heat-pump (ısı pompası) sistemi ile ısıtma ve soğutma, alüminyum doğramalar ve panjurlar standart olarak sunuluyor. Dıştan bitirilmiş olan evler, altyapıda teslim ediliyor. Firma, alıcı isterse evi komple bitmiş ve dekorasyonu yapılmış şekilde de teslim edebiliyor. Böylece kendi tarzını ortaya koyabilen kullanıcılar, evlerini kişiselleştirme olanağına sahip oluyor.


Site içerisinde, 125 metrekarelik ortak bir havuz, sosyal tesis, fitness çenter, masa] odası, buhar odası, hidromasajlı küvet ve kafe, kullanıcılara sosyal olanaklar olarak sunuluyor En çok dikkat çeken unsurların başında, yerleşim planı yapılırken mevcut zeytin ve çam ağaçlarının korunması şeklinde bir planlama düşünülmüş. Ayrıca site içerisindeki küçük şelale ve su yolları gibi ince ayrıntılar da peyzaja ayrı bir keyif katıyor.


Sitedeki evlerin tamamı teslime hazır, kat mülkiyetleri kurulmuş ve bağımsız alınmış durumda.



Habertürk




Geri Dön