02 / 05 / 2024

BTO Kentsel Dönüşüm Sertifika Programı tamamlandı!

BTO Kentsel Dönüşüm Sertifika Programı tamamlandı!

Balıkesir Ticaret Odası, İstanbul Üniversitesi ve Management Plus Consulting&Training işbirliğinde gerçekleşen "Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı" tamamlandı.



Balıkesir Ticaret Odası, İstanbul Üniversitesi ve Management Plus Consulting&Training işbirliğinde gerçekleşen "Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı" tamamlandı.Katılımcılara sertifikalarını Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Birol Şahin ve Genel Sekreter Osman Yenidoğan teslim etti. 


Genç Bayrak



Haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Balıkesir Ticaret Odası öncülüğünde başlatılan Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programını başarı ile bitiren katılımcılara sertifikaları düzenlenen törenle verildi.


Balıkesir Ticaret Odası, İstanbul Üniversitesi ve Management Plus Consulting&Training işbirliği ile başlatılan Kentsel Dönüşüm Uzmanlık programını başarı ile bitiren katılımcılara  sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Sertifika almaya hak kazanan katılımcıların  sertifikaları  Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ermişler, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Birol Şahin, Balıkesir Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Osman Yenidoğan, Karesi Belediyesi Başkan Yardımcısı Yasin Sagay, Doç Dr. Ali Hepşen,  Management Plus Genel Müdürü Haldun Ersen verdi.


Milliyet


Geri Dön