10 / 05 / 2024

Bu banka öyle bir kampanya yapıyor ki başvuran kazanır! İşte o detaylar!

Bu banka öyle bir kampanya yapıyor ki başvuran kazanır! İşte o detaylar!

DenizBank, yeni bireysel kredi kartı kampanyası ile müşterilerine özel indirimler sunuyor. Bu fırsatı kaçırmadan hemen başvurun ve anında 300 TL indirim ile kazanın. Son başvuru tarihi yaklaşıyor, bu yüzden acele edin ve detaylı bilgi için haberimizi okuyun.



DenizBank, müşterilerine özel indirimlerle dolu bir bireysel kredi kartı kampanyası sunuyor. Bu eşsiz fırsattan yararlanarak, online alışverişlerinizde avantajlı fiyatlara erişebilirsiniz. Fakat acele edilmesi gerek, kampanya sınırlı bir süre için geçerli. 

Bu banka öyle bir kampanya yapıyor ki başvuran kazanır! İşte o detaylar!

İşte kampanyaya dair tüm detaylar..

DenizBank, ilk defa bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler için özel bir kampanya başlatıyor. Bu kampanyadan yararlanmak için DenizBank’ın resmi internet sitesi DenizBank.com, MobilDeniz, İnternet Bankacılığı, Denizkartım, SMS ve İletişim Merkezi üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Kampanyanın sadece 1 Mayıs 2023 – 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olduğunu unutmayın. Bu benzersiz fırsatı kaçırmamak için hemen başvuru yapılmalı.

DenizBank’ın yeni kampanyası, sadece ilk defa bireysel kredi kartı başvurusu yapacak müşterileri hedefliyor. Kampanyadan yararlanabilmek için belirli kriterleri karşılamak gerekiyor. Bu kriterler arasında, kampanyanın sadece asil kredi kartı başvuruları için geçerli olması bulunuyor. Ek kartlar, Business kartlar, Net Card ve Debit kart satışları bu kampanyaya dahil değiller. 

Başvuru sırasında mevcut DenizBank bireysel kredi kartınızın açık statüde olmaması gerekiyor. Bu kampanyanın fırsatlarından yararlanmak isteyenler, öncelikle mevcut kartlarını kapatmalı ve ardından 1 Mayıs 2023 tarihinden sonra yeni bir kart başvurusunda bulunabilirler. Kampanya süresi boyunca bu kriterlere uygun başvuru yapanlar, birbirinden cazip fırsatlar ve indirimlerden yararlanma şansı elde edecekler.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön