05 / 05 / 2024

Bu banka üyesi olanlar yaşadı! 30 bin liraya varan nakit

Bu banka üyesi olanlar yaşadı! 30 bin liraya varan nakit

Akbank'tan bireysel müşterilerine müjdeli bir haber geldi. Banka, 30 bin liraya kadar nakit kredi veriyor.



İnternet bankacılığı uygulamaları üzerinden verilen ihtiyaç kredileri kampanyaları son zamanlarda oldukça cazip. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda başvurularınızı hızlı bir şekilde gerçekleştirebilir ve internet bankacılığı uygulamaları üzerinden 30000 TL'ye kadar ödeme alıp almadığınızda istediğiniz zaman kontrol etmek artık çok kolay. 

Akbank, resmi internet sitesi üzerinden ve kendi sosyal medya hesapları üzerinden yapmış olduğu yeni duyuruda, 30.000 TL'ye kadar ödeme alacak olan vatandaşlar için 3 ay ertelemeli yeni bir kredi kampanyasının başladığını ifade etti. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön