19 / 05 / 2024

Bu banka üyesi olanlar yaşadı! 30 bin liraya varan nakit

Bu banka üyesi olanlar yaşadı! 30 bin liraya varan nakit

Akbank'tan bireysel müşterilerine müjdeli bir haber geldi. Banka, 30 bin liraya kadar nakit kredi veriyor.



Akbank, kendi hesabı olan vatandaşların Akbank Direkt uygulamaları üzerinden başvurularını gerçekleştirerek, 30.000 TL'ye kadar ödeme alabilecekleri hakkında bilgi verdi. Bu kredileri alabilmeniz için bireysel müşteri olmanız gerekiyor. VE bunun yanı sıra banka kredi şartlarına uygun olmanız gerekiyor. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda sizlere 30000 TL'ye kadar ödeme verecek olan Akbank, yapmış olduğu, ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte sizlere hızlı bir şekilde işlem yapıyor. 

Akbank üzerinden kredi kullanmak istiyorsanız başvurunuzu hem SMS ile hem de internet bankacılığı üzerinden kolay bir biçimde yapmak mümkün. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön