19 / 05 / 2024

Bu banka üyesi olanlar yaşadı! 30 bin liraya varan nakit

Bu banka üyesi olanlar yaşadı! 30 bin liraya varan nakit

Akbank'tan bireysel müşterilerine müjdeli bir haber geldi. Banka, 30 bin liraya kadar nakit kredi veriyor.



Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar için SMS ile kredi kampanyası hazırlamış durumda. Kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazıp, 44 25 numarasına mesaj olarak göndermeniz halinde sizlere 5 dakika içerisinde kredi sonucu verilecek ve onaylanan kredi tutarını, aynı gün içinde hesabınıza yatırılmış olarak görülecek. 

SMS ile kredi başvurusu yapmak istemeyen vatandaşlar ve bu bankada hesabı olan vatandaşlara Akbank Direkt uygulamasını kullanarak kredi kullanabiliyor. Akbank Direkt uygulamasını kullanarak ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların internet bankacılığı şifresi ile birlikte giriş yapması gerekli. 7 gün 24 saat başvurunuzu gerçekleşmiş olacak ve 30000 TL'ye kadar kullanmış olduğunuz bu kredilerde 36 ay vadeli olarak ödeme tablosu oluşturmak da mümkün. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön