03 / 05 / 2024

Bu bankadan  ŞOK market alışverişlerinde kampanya! Son tarih 5 Mayıs!

Bu bankadan  ŞOK market alışverişlerinde kampanya! Son tarih 5 Mayıs!

Bilindiği üzere, uygun fiyatlı alışverişin adresi ŞOK marketler, müşterilerine her zaman olduğu gibi bu kez de farklı bir fırsat sunuyor. Son tarih 5 Mayıs olarak belirlenen bu kampanyada Akbank kartı ile yapılan alışverişlerde belirli bir tutar elde edilecek.



ŞOK market alışverişlerinizi belirli bir banka kartı ile yapmanız durumunda, sizlere cazip indirimler sunulacak. Bu özel kampanya, belirli bir bankanın ŞOK marketler ile gerçekleştirdiği benzersiz bir iş birliği. Müşterilerine daha fazla alışveriş imkânı sunmayı amaçlayan bu kampanya, alışveriş tutarınıza bağlı olarak çeşitli indirimler sunuyor.

Bu bankadan  ŞOK market alışverişlerinde kampanya! Son tarih 5 Mayıs!

Şok marketlerden Akbank kartı ile yapılan 400 TL tutarındaki alışverişe 40 TL chip para

Akbank Kartı ile Şok marketlerden yapılan alışverişlere özel bir indirim sunuldu.  400 TL ve üzeri alışverişlerinizde tam 40 TL chip-para kazanma şansı sizi bekliyor. Aynı fırsat, sokmarket.com.tr üzerinden yapacağınız alışverişlerde de geçerli. Bu cazip kampanyadan yararlanmak için yapmanız gerekenler oldukça basit.

Öncelikle ilk harcamanızı yapmadan önce Juzdan'ı ziyaret etmeniz veya Akbank Mobil uygulamasına girmeniz gerekiyor. Ardından karşınıza çıkacak olan "Hemen Katıl" butonuna basmanız yeterli olacaktır. SMS ile katılmak isterseniz, cep telefonunuzdan "SOK" yazarak 4566'ya mesaj göndermeniz gerekiyor. Kampanyaya Juzdan üzerinden katılmak isterseniz, ilgili kampanyayı profilinizdeki "Kampanyalarınız" bölümünde görebilmeniz gerekmektedir. Bu aşamadan sonra kampanyaya katılımınız başarıyla gerçekleşmiş olur.

Eğer tercihiniz SMS ile katılım ise, belirtilen kısa mesajın Akbank'ın sistemine ulaştığını ve Akbank'ın size 'kayıt oldunuz' bilgisi gönderdiğini onaylamanız gerekmektedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön