17 / 05 / 2024

Bu bankadan  ŞOK market alışverişlerinde kampanya! Son tarih 5 Mayıs!

Bu bankadan  ŞOK market alışverişlerinde kampanya! Son tarih 5 Mayıs!

Bilindiği üzere, uygun fiyatlı alışverişin adresi ŞOK marketler, müşterilerine her zaman olduğu gibi bu kez de farklı bir fırsat sunuyor. Son tarih 5 Mayıs olarak belirlenen bu kampanyada Akbank kartı ile yapılan alışverişlerde belirli bir tutar elde edilecek.



Kampanya koşulları nelerdir?

Kampanya kazanımlarınızın kartınıza yüklenmesi için, ödülün aktarılacağı an itibariyle kartınızın ve ilişkilendirilmiş hesabınızın aktif olması gerekmektedir. Kampanyadan her müşterinin sadece bir kez yararlanabildiği koşullar arasındadır. Kampanya kapsamında müşteriler en fazla 40 TL chip-para kazanma hakkına sahip olabilirler. Axess, Wings, Free ve bunların ek kartları ile gerçekleştirilen harcamalar kampanyaya dahil olup, ticari Kartlar ve Bank’O Card Axess kampanyaya dahil edilmemiştir. Harcamalarınızda herhangi bir iptal veya iade durumunda, bu işlemle kazanmış olduğunuz ödül miktarı geri alınacaktır.

ŞOK’ta ekmek kızartma makinesi 1050 TL’ye, sürgülü duş seti 120 TL’ye, merpen 350 TL’ye düştü!

ŞOK’ta robot süpürge 4 bin TL’ye, buhar kazanlı ütü 3850 TL’ye, ahşap temizleyici 18 TL’ye düştü!

A101’de toz deterjan 110 TL’ye, leke çıkarıcı 45 TL’ye, bulaşık makinesi tableti 80 TL’ye düştü!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön