21 / 05 / 2024

Bu bankalarda hesabı olanlar yaşadı! 4 bankada hazır kredi seferberliği başlattı! 10 bin TL anında cebinizde!

Bu bankalarda hesabı olanlar yaşadı! 4 bankada hazır kredi seferberliği başlattı! 10 bin TL anında cebinizde!

Bu bankalarda hesabınız varsa şanslısınız. Bankalar 10 bin TL nakit ödeme anında ödeyecek. İşte detaylar!



GARANTİ BANKASI BBVA AÇIKLADI!

  • Garanti Bankası, BBVA Mobil'den müşteri olan kişilere, 10.000 TL’ye varan yüzde 0 faizli ve masrafsız Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanabilirsiniz. Bu kampanya 1 Mayıs ile 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

AKBANK 10 BİN TL YÜZDE 0 FAİZLİ TAKSİT AVANS İMKANI

AKBANK AVANS KAMPANYASINA DAİR DETAYLAR!

  • Akbank, mobilden Akbanklı olan kişilere, 10.000 TL’ye varan yüzde 0 faizli taksitli avans imkanı sunuyor.
  • Bu kampanyadan 17.10.2022 ile 05.02.2023 tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirerek, "Akbanklı olmak istiyorum" butonu ile ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa yapan yeni Akbanklılar yararlanabilirler.
  • Yeni Akbanklı olan vatandaşlar; ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 20.02.2023 tarihine kadar başvurularının onaylanmalıdır.
  • 20.02.2023 tarihine kadar yapılan başvuru onaylanan Akbanklılar, taksitli avans limitlerinde kampanyadan 28.02.2023 tarihine kadar yararlanılabilir.
  • Kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayacak olan katılımcılar, belge işlemlerinin tamamlanıp evrakları bankaya ulaştıktan hemen sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak kampanyaya katılım sağlanabilir.
  • Mobilden Akbanklı olma sürecini başlatmış ama hata almış ya da süreci şubeden tamamlamış katılımcı kişiler de bu kampanyadan yararlanabilir.
  • Mobil ya da Şube’den Akbanklı olanlar Şube, Akbank Mobil, Müşteri İletişim Merkezi,  Juzdan, İnternet Şube, ATM, Akbank.com, axess.com.tr, wingscard.com.tr kanalları vasıtasıyla kredi kartına başvurulabilmektedir.

Diğer bankaların nakit avans kampanyasının detaylarını öğrenmek için, bankaların resmi internet sayfasına girilerek gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön