27 / 04 / 2024

Bu defa zam değil indirim haberi! O ürünün fiyatı çok sert düştü

Bu defa zam değil indirim haberi! O ürünün fiyatı çok sert düştü

Özellikle tavuk fiyatları son zamanlarda oldukça zamlanmıştı. Ormanlara girişlerin yasaklanmasıyla birlikte ise tavuk fiyatları dibi gördü ve marketlerde indirimli satılmaya başlandı.



Maliyetlerde yaşanan artış sonucu gıda fiyatları özellikle son dönemde giderek artmaya başladı. Özellikle tavuk fiyatları da bu zamlardan etkilendi. Ancak tavuk fiyatları bugünlerde büyük düşüşe geçmiş durumda. Yurt genelinde ormanlık alanlara girişlerin ve buralarda piknik yapmanın yasaklanmasıyla tavuk fiyatları yüzde 70 aşağı çakılmış durumda.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön