12 / 05 / 2024

Bu desteği kaçıran çok üzülür! Tek seferde 150 bin TL verilecek

Bu desteği kaçıran çok üzülür! Tek seferde 150 bin TL verilecek

KOSGEB ve Halkbank ortaklığı ile bir kereye mahsus olmak koşuluyla geri ödemesiz 150.000 TL kira desteği sunulacak. Bunu duyar duymaz ayrıntılarla alakalı araştırmalar başladı. Tek seferlik olmak üzere 150 bin TL kira desteği detayları haberimizde. 



BAŞVURU DETAYLARI

150.000 TL kira katkısına başvuru yapmak için işletmeler ilk olarak KOSGEB’in resmi internet sitesine girerek eğer yoksa KOSGEB Veri Tabanı’na kaydınız olmalıdır. Kayıt işlemi bittikten sonra ise ‘Destekler’ bölümüne tıklayarak ‘Kira Desteği’ başlığına tıklanır. Açılan sayfa incelendikten sonra ‘başvuru yap’ seçeneği seçilir. Ekranda çıkan formda istenen bilgiler doğru ve tam şekilde girilir. Başvuru formu doldurulduktan ve gönderildikten sonra başvuru durumu takip edilir.

 Bu desteği kaçıran çok üzülür! Tek seferde 150 bin TL verilecek

Kira desteği, genellikle devlet veya yerel yönetimler tarafından belirli koşulları sağlayan kişilere kira ödemelerinde yardımcı olmak amacıyla sağlanan bir destektir. Kira desteği programları, konut maliyetlerinin yüksek olduğu bölgelerde yaşayan düşük gelirli bireylerin veya ailelerin konut ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmayı hedefler.

TEB'den bayram kampanyası! Bu paraya ihtiyacı olanlar mutlaka değerlendirin

İstediği çıkışı yakalayamasa da bu Altcoin yüzde 200 Yükseldi!

2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi TUS sonuçları açıklandı! 


Geri Dön