30 / 04 / 2024

İstediği çıkışı yakalayamasa da bu Altcoin yüzde 200 Yükseldi!

İstediği çıkışı yakalayamasa da bu Altcoin yüzde 200 Yükseldi!

Kripto para borsasında çalkantılı süreç sürüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) halen major düşen trendini kıramaması, haliyle altcoin‘lerin de tahmin edilen büyük çıkışları yaşamasına mani oluyor.



Bugünden itibaren ise Omega Network (OMN) isimli bir altcoin yükselişe girdi. Dev kripto para borsalarından olan KuCoin, OKX, Bybit, Gate.io ve MEXC‘de bir anda listelenen OMN, beklenen hype’a erişemedi.

Normal koşullarda bu denli büyük borsalarda listelenip çıkış yapan altcoin’ler büyük yükselişler meydana getirmesede, Omega Network (OMN) yüzde 200’lük bir çıkış yaşadı.

Omega Network (OMN) Nedir?

Omega Network (OMN), bir blockchain tabanlı kripto para birimidir. 2018 yılında başlatılan OMN, ölçeklenebilirlik ve hızlı işlem süreleri gibi özelliklerine odaklanan bir projedir. Aşağıda OMN ile ilgili bazı temel bilgilere yer verilmiştir:

İstediği çıkışı yakalayamasa da bu Altcoin yüzde 200 Yükseldi!

Teknoloji: OMN, kendi blokzincir teknolojisi üzerinde çalışır. Blockchain tabanlı bir platform olarak, merkezi olmayan ve güvenli bir altyapı sağlar.

Ölçeklenebilirlik: OMN, ölçeklenebilirlik sorunlarına çözüm sunmayı hedefler. Blokzincirdeki işlem sürelerini hızlandırmak ve daha fazla işlemi aynı anda işleyebilmek için farklı ölçeklendirme teknolojileri kullanır.

İstediği çıkışı yakalayamasa da bu Altcoin yüzde 200 Yükseldi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön