20 / 05 / 2024

Bu fırsat kaçmaz! Öğrencilere aylık 5500 TL burs imkanı sağlıyorlar

 Bu fırsat kaçmaz! Öğrencilere aylık 5500 TL burs imkanı sağlıyorlar

Türkiye İhracatçılar Meclisi Maden Sektör Kurulu'nun öğrencilere vereceği bursun miktarı duyanları sevindirdi.



Milyonlarca öğrencinin girdiği ve güzel bir üniversite kazanmak için yarıştığı üniversite sınavının sonuçları açıklandı. 

TERCİH LİSTESİ HAZIRLANMASI DÖNEMİNE GİRİLDİ 

Sınav puanı ve sıralamasını öğrenen öğrenciler ise tercih listelerine yazacakları üniversite ve bölümleri düşünme telaşına girdi. Bazı kurum ve kuruluşlar ise öğrencilerin seçecekleri bölüm ve sıralamalarına göre burs desteği veriyor.

İLK 100 BİNE GİRMELERİ GEREKİYOR

Bunlardan biri de Türkiye İhracatçılar Meclisi Maden Sektör Kurulu’nun vereceği burs oldu. TİM Maden Sektör Kurulu ile YÖK işbirliği yaparak, madencilikle ilgili bölümleri seçen öğrencilere sıralamalarına göre aylık asgari ücret tutarında burs desteği sağlanacağını duyurdu. Ayrıca öğrencilerin 2022 YKS’de başarı sıralamasında ilk 100 bine girmeleri gerekiyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön