05 / 05 / 2024

Bu fiyatı gören hamsi yemeye tövbe ediyor!  Fiyatı dudak uçuklattı!

Bu fiyatı gören hamsi yemeye tövbe ediyor!  Fiyatı dudak uçuklattı!

En sevilen ve özellikle fiyatının diğer balıklara göre daha uygun olması nedeniyle en fazla tüketilen balıklardan olan hamsi, mevsim itibarıyla tezgahlarda fazlalaşmasına rağmen bu bolluk fiyatlara indirim olarak yansımamış görünüyor. 1 kilo hamsinin fiyatının 75 liraya çıkması ve diğer balıklardaki



SOMON, USKUMRU, MEZGİT 100 LİRADAN BAŞLIYOR

En fazla Karadeniz'de yakalanan hamsinin kilo fiyatı Trabzon'da 50 lira ile 75 lira başlangıç fiyatıyla satılıyor. Ortahisar ilçesi Moloz mevkisinde çalışan balıkçı tezgahlarında hamsinin dışında yer alan tirsinin kilo fiyatı 75, istavritin 75-100, somon, uskumru ve mezgitin 100, çupranın 120 lira, sarganın 140 lira, palamudun da adet fiyatı 60 liradan satışa sunuluyor.

Havalar soğudukça hamsinin de yağlanarak güzelleştiğini belirten Balıkçı Ahmet Çoğalmış,  artık tezgahlarda daha iri hamsiler bulunmaya başladığını belirterek, "Sezon başından beri çıkan hamsiler çok daha inceydi. İri hamsi, şimdi bir anda çıkmaya başlayınca talep görüyor. Fiyatını da hiçbir vatandaş umursamıyor. İnşallah daha da iyi olur” diye konuştu.

 Bu fiyatı gören hamsi yemeye tövbe ediyor!  Fiyatı dudak uçuklattı!

Balıktan beklentilerinin havalar soğuduğundan bu yana yüksek olduğunu belirten Balıkçı Gökmen Aydın da, bugün tezgahlarda iri hamsilerin yerini aldığını, vatandaşın hamsinin boyutundan memnun olduğunu söyledi.  Aydın, “Hava gittikçe sertleşiyor. İnşallah hamsi, bundan sonra da bol çıkar, vatandaş 30-35 lira fiyatlardan hamsi yer." diye konuştu

Akbank’tan gençlere tam 400 lira hediye! Başvuran herkesin parası hesabına yatıyor!

Carrefoursa’da balıkta olay indirim! levrek 89 lira! 2 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Korkunç gerçeği o isim çıkardı! Faturasını ödeyemeyen sayısı yüzde 4 bin arttı! Vatandaş karanlıkta oturuyor!

Elektriği, doğal gazı kesik ev kalmayacak!  İhtiyacı olan hemen başvursun! Tam 2.500 TL hemen hesabınıza yatıyor!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön