30 / 04 / 2024

 Bu fiyatı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Toyota'ya gelen zam dudak uçuklatan cinsten! 

 Bu fiyatı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Toyota'ya gelen zam dudak uçuklatan cinsten! 

Reklamlarında genellikle güvenilirlik, dayanıklılık, çevre dostu teknolojiler, yenilikçilik ve kalite gibi temaları vurgulayan etkileyici kampanyalarla vatandaşa duyurusunu yapan Toyota'dan namına yakışır zam geldi. İşte detaylar.



Toyota, çeşitli segmentlerde araçlar üretir, örneğin sedan, hatchback, SUV, kamyonet, ticari araçlar ve hibrit araçlar gibi birçok kategoride yer alır. Şirket, dünya genelinde yaklaşık 70 ülkede faaliyet göstermektedir ve dünya genelinde birçok markaya sahiptir. Toyota, aynı zamanda Lexus gibi lüks otomobil markaları, Daihatsu gibi kompakt araç markaları ve Hino Motors gibi ticari araç markalarına da sahiptir. Toyota, güvenilir, dayanıklı ve çevre dostu araçları ile tanınır ve aynı zamanda dünya genelinde çeşitli motor sporları etkinliklerine de katılmaktadır.

TOYOTA İÇİN YENİ ZAM DUYURUSU GELDİ

Toyota'nın Corolla modelinin fiyatını merak edenlerin sabırsızlıkla beklediği haber geldi. Otomobil markalarından yeni bir zam ilanı geldi. Beklenen haber sonrası alıcılar telaşlandı. Araba ücretlerinde meydana gelen bu yükseliş sonrası güncel ücretler nasıl oldu? 

Toyota Corolla modeli için büyük bir zam meydana geldi. Toyota Nisan ayı için yeni bir fiyat listesi ilan etti. Otomobiller için ara zam oldu. Yapılan zam seviyesi araç sahiplerini heyecanlandırdı. 

 Bu fiyatı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Toyota ya gelen zam dudak uçuklatan cinsten! 

Toyota Corolla’nın başlangıç paketleri için tespit edilen fiyat 1.5 Vision 706 bin 900 TL olduğu söylenirken, mart ayında bu ücretin 709 bin 100 TL olduğu söylendi. Nisan ayında bu ücretlerin 723 bin 250 TL’den başlayarak satışa çıkacağı ifade edildi. 1.5 Passion X-Pack Multidrive s model mart ayında 9 189 bin 700 TL’den piyasa için amade duruma getirildi. Nisan ayı için ise bu ücret 1 milyon 009.550 TL olarak belirtildi.


Geri Dön