05 / 07 / 2024

Bu fiyatlara ayakkabı kaldı mı demeyin!

Bu fiyatlara ayakkabı kaldı mı demeyin!

Spor ayakkabı almadan önce bir de buraya bakın. Gözlerinize inanamayacağınız marka ve fiyatları sizler için bulduk. Okul hazırlığı yaptığınız çocuğunuza ayakkabı alırken kendiniz içinde fırsatlara bir göz atın.



Bu fiyatlara ayakkabı kaldı mı demeyin….

Sizler için araştırdık bulduk. Gözlerinize inanamayacağınız marka ve fiyatları sizler için bulduk.

Spor ayakkabı almadan önce bir de buraya bakın….

Okullar alışverişi yaparken çocuğunuza ayakkabı alırken kendinizi de ihmal etmeyin. Hem çocuğunuz için hem de kendiniz için muhteşem spor ayakkabılar inanılmaz fiyatlarla sizlerle buluşuyor….

Spor ayakkabı deyince akıllara onlarca marka gelir elbet ancak ayakkabı alırken ayak sağlığınızı da düşünerek hareket etmenizde fayda var. Ayak sağlığımız günlük yaşamımızı doğrudan etkileyen faktörlerden biridir.Bu sebepten dolayı ayağımıza aldığımız ayakkabıyı seçerken dikkat etmemiz gereken hususları sizler için sıraladık ve kaliteli ve ucuza alabileceğiniz spor ayakkabıları sizler için listeledik.
İşte ayakkabı seçerken dikkat etmeniz gerekenler…
1.    
Ayakkabının tabanı spor sırasında maruz kalınan darbe ve basıncı emebilme özelliğine sahip olmalıdır

Ayakkabınız ayağınıza iyi oturmalı ve ayağınızın tamamını desteklemelidir.
En uygun ayakkabı ayağı sıkmadan, sıkı biçimde ayağa oturanıdır. Ancak ayak parmaklarınıza da yeterince hareket olanağı sağlamalıdır. Birinci ayak parmağı ile ayakkabı ucu arasında 1 cm’lik boşluk olmalıdır.
Ortopedik tabanlı ayakkabılar seçilip gün boyu olduğu kadar spor esnasında da ayağınızı rahat ettirebilecek yapıya sahip olmalıdır.

Bu fiyatlara ayakkabı kaldı mı demeyin!

Sizler için sıraladığımız bazı detaylardan sonra sizler için araştırdığımız ve bulduğumuz fiyatları paylaşıyoruz.

Slazenger da büyük bahar indirimi…
Okula dönüş kampanyalarında Slazenger kayıtsız kalmadı mağaza ve online yapacağınız yeni sezon ayakkabı alışverişlerde 1 alana 1 bedava kampanyası başladı. Ayrıca tüm indirimlere ek olarak sepette %15 indirim sizlerle


Geri Dön