Altın & Gümüş

Bu hafta piyasaları sallayan gümüşü neler bekliyor? Gümüş fiyatları ne olur?

Gümüş fiyatları bu hafta ani düşüşü ile piyasaları salladı. Gümüş fiyatlarında bu hafta büyük kayıplar yaşandı. Yatırımcıları ise panik içinde gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor? Peki gümüş fiyatları ne olur?Dolardaki hızlı güçlenme, altın fiyatlarındaki agrasif hareketlilik dakika dakika takip edilirken gümüş arka planda çaktırmadan 2020 senesine geri döndü

Dolar ve altın fiyatları her gün yakından takip ediliyor. Dolardaki hızlı güçlenme, altın fiyatlarındaki agrasif hareketlilik dakika dakika takip edilirken gümüş arka planda çaktırmadan 2020 senesine geri döndü. Gümüş fiyatlarında büyük kayıplar yaşandı.

Küresel büyüme endişeleri kıymetli metaller üzerinde büyük baskı yapıyor. Altın gerilemeye başlarken gümüş fiyatları 2020 senesine geri döndü. Gümüş çarşamba günü yüzde 2,5 kayıpla 21,67 dolara gerileyerek Temmuz 2020 sonrası en düşük seviyeyi gördü.

Peki Gümüş fiyatları bu hafta hangi seviyeleri gördü? Gelecek hafta gümüş ne olur?

GÜMÜŞ BU HAFTA PİYASALARI SALLADI

Gümüş fiyatları haftanın ortasında piyasaları salladı. Küresel büyüme endişeleri emtia fiyatları üzerinde büyük baskı kurarken, gümüş ve altın fiyatları yerle bir oldu.

 

Gümüş haftanın ilk işlem gününe 11,06 liradan başladı. Salı günü  11,10 lira seviyesinde güne başlayan gümüş çarşamba günü 11,12 lira seviyesinde işlem gördü. Perşembe günü 10,99 liraya gerileyen gümüş, 13 Mayıs cuma günü  10,74 lira seviyesine kadar geriledi. 

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR?

Gümüş yatırımcıları için düşüşlerin görüldüğü bu günlerde alım için tam zamanı olduğunu söyleyen uzmanlar bu seviyeler  gümüş için alım fırsatı doğurduğunu belirtti. Peki gümüş yükselir mi? Gümüş fiyatları artar mı?

Gümüş fiyatları altın ile düşüp altın ile yükseliyor. Altın fiyatlarında bu hafta değer kayıpları yaşandı. Altının düşmesi ile gümüş fiyatlarında da gerileme meydana geldi. Analistlere göre Temmuz ayında altın ve gümüş için büyük atak bekleniyor. Gram altında 1200-1450 lira beklentisi gümüşte ise 12 lira seviyesinin olacağı belirtildi. 

Yastık altında euro saklayanlar dikkat! Euro/TL bu hafta ne oldu, gelecek hafta ne olacak? 

Altının kaderi yeniden yazılıyor! Altın fiyatları ne olur? Altın düşecek mi, yükselecek mi?

Doların krallığı ne zamana kadar devam edecek? Dolar bu hafta ne olur?