Altın & Gümüş

''Gümüş 20 TL olacak'' diyen İslam Memiş'ten hayrete düşüren açıklama! Yatırımcılar hazır olun

Gümüş fiyatları, milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Bu konuda İslam Memiş'ten hayrete düşüren açıklama geldi. Gümüş fiyatları 20 TL olacak diyen İslam Memiş, yatırımcıları uyardı... Yatırımcılar ''Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Gümüş fiyatları ne olacak?'' sorularının yanıtlarını arayanlar çin İslam Memiş'ten hayrete düşüren açıklama geldi

Gümüşe yatırım yapanlar ve gümüş almak isteyenler gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Yatırımcılar ''Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Gümüş fiyatları ne olacak?'' sorularının yanıtlarını arayanlar çin İslam Memiş'ten hayrete düşüren açıklama geldi. Gümüş fiyatlarının 20 TL olacağını söyleyen Memiş yatırımcıları uyardı...

GÜMÜŞ 20 TL OLACAK

Gümüş fiyatları için beklentisinin 20 TL olduğunu söyleyen İslam Memiş şu açıklamayı yaptı: ''24 dolar yukarı yönlü kırıldıktan sonra ons gümüşte 27 dolar seviyesini takip etmeye devam edeceğim. Gümüş ucuz, dünyada en ucuz emtialardan. Elinde dolar bulunan yatırımcısı, gümüş almayı düşünüyorsa, TL olan gümüş almayı düşünüyorsa 12 lira seviyesinde gram gümüş.

Gümüşün gram fiyatı ucuz kalmaya devam ediyor. 20 lira seviyesiyle alakalı öngörümü beklediğimi tekrar hatırlatmak isterim. Bu seviyenin üzeri kırıldıktan sonra yukarıda 27 bin dolar seviyesi var. Diğer yabancı para birimlerinin getirileri destek bulmaya devam ediyor. Rakamsal değerler bu şekilde. Döviz olarak, altın olarak borçlanmıyoruz, dikkat ediyoruz. Temmuz, ağustos tatil ayı, ben sizi eylül ayına hazırlıyorum. Varlıklarımızı kesinlikle satmıyoruz, sahip çıkıp eylül ayını bekliyoruz. Eylül ayında resesyon risklerini, gıda krizini göreceğiz. Oldukça yoğun geçecek.'' dedi.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları düştü mü, yükseldi mi? İşte 3 Ağustos 2022 gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? (3 AĞUSTOS 2022)

Gümüş fiyatları bugün yatırımcılar tarafında araştırılıyor. Haftanın üçüncü işlem gününde ons gümüş fiyatı 19,91 dolar.

Gümüşün gram fiyatı alış, 11,47 TL, gümüş gram satış fiyatı 11,97 TL'den satışa sunuluyor.

Gümüş fiyatları geçtiğimiz haftalarda 10 lira seviyelerine kadar gerilerken, tekrar yukarı yönlü hareket etmeye başladı. Piyasalardaki gelişmelerden etkilenen gümüş fiyatları enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra altın ile birlikte yükselişe geçti.

Gümüş yatırımcıları müjde! Gümüş fiyatları yükseliyor

Gümüşe yatırım yapılır mı diye soranlara kapak gibi cevap! 12 lira oldu...