Altın & Gümüş

''Gümüş yatırımcıları acele etmeyin'' diyen İslam Memiş 30 gün sonrası için rakam verdi

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatları ''yükselecek mi düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ederken İslam Memiş'ten acele etmeyin yanıtını vererek 30 gün sonrası için rakam verdi. Yatırımcılar gümüş fiyatları ne olur, gümüş yükselir mi, düşer mi?'' sorularına yönelik altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatları ne olur, gümüş yükselir mi, düşer mi?'' sorularına yönelik altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi. 

İslam Memiş gümüş yatırımcılarına ''acele etmeyin'' diyerek gümüş fiyatları için rakam verdi. 

GÜMÜŞ FİYATLARI 30 GÜN SONRA 

Jeopolitik riskler, küresel finansal belirsizlikleri piyasalarda devam ettiği için altın ve gümüş fiyatlarındaki yukarı yönlü hareketlerin devam edeceğine yönelik tahminlerde bulunan Memiş, “Yatırımcıların genelde ekran fiyatı ile serbest piyasalar arasındaki makası mutlaka göz önünde bulundurması gerekiyor.

Normalde ekranda 1.015 TL seviyesinde olduğunu görüyorlar gram altına gram altın TL fiyatı şu anda 1026 TL bozdurma fiyatı da 1023 TL seviyesinde. Bu makas aralığına dikkat etmek gerekiyor” değerlendirmesini yaptı.

Gümüş fiyatlarının da bu şekilde işlem gördüğünü belşrten Memiş, “Gümüşün gram fiyatı 12.48 lira seviyesinde görülüyor. Ama normalde gümüşün gram fiyatı 13 lira seviyesine kadar yükseldi. Yükselişin devam etmesinin 2 günü %1 civarında yine yükselişler var.

Altın ve gümüş fiyatlarında zaten son 6 ayda ciddi bir baskılanma vardı. Dediğim gibi Kasım ayının ortalarında yeni rekorlar bizi bekliyor.

 O yüzden elinde altın ve gümüş bulunduran yatırımcı bence acele etmemeli. Kasım ayının ortasına kadar beklemeli” ifadelerini kullandı.

Gümüşün piyasalarda ons fiyatı 21 dolar seviyesine kadar yükseldiğini söyleyen Memiş; ''Bu yükselişin nedeni dolar endeksi uluslararası piyasalarda değer kaybetti. 114.75 seviyesinden 110.90 seviyesine kadar gerileyen dolar endeksi emtia fiyatlarını pozitif yönde etkiledi” dedi.

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira oldu? Gümüş fiyatları kaç TL? soruları haftanın illk işlem günü gümüş yatırımcıları tarafından araştırılıyor.

Gümüşün ons fiyatı bugün sabah 19,83 dolar, agümüş alış fiyatı 11,81 TL, satış fiyatı ise 12,29 TL seviyesinden işlem gördü.Kapanışta gümüş ons fiyatı 19,54 dolardan işlem görüyor. Gümüş alış fiyatı11,63 TL, satış fiyatı ise 12,13 TL seviyesinden işlem görüyor.

Yatırımını gümüşe yapanlar ayağınızı yerden kesecek haber şimdi geldi... Kıyamet kopacak, hazır olun

Gümüş yatırımcıları dikkat! İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını art arda açıkladı! Sabredin

Gümüş fiyatları uçtu! Hemen bakın!