Altın & Gümüş

''Yapmayan herkes çok pişman olacak'' diyen İslam Memiş, gümüş için açık net konuştu! Herkesin ağzı açık kaldı

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, düşüşe geçen gümüş için bu sefer açık net ifadeler kullandı. ''Yapmayan herkes çok pişman olacak'' diyen Memiş, yatırımcıları uyardı.  19 TL sınırına dayanan dolar kuru, altın ve gümüş gibi kıymetli metallere büyük baskı oluşturdu

Dolar kuru ekim ayında da hızlı bir şekilde yükselmeye devam etti. 19 TL sınırına dayanan dolar kuru, altın ve gümüş gibi kıymetli metallere büyük baskı oluşturdu.

Altın ve gümüş fiyatları dibe vururken yatıırmcılar ne yapacaklarını merak edip araştırmaya başladı. Konu ile ilgili Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten açık net açıklama geldi. Gümüş yatırımcılarına '' Yapmayan herkes pişman olacak'' diyen Memiş, uyarılarda bulundu.

''GÜMÜŞ ALIN''

Gümüş yatırımını sık sık dile getiren ve yatırımcılara sürekli 'Alın' diyen İslam Memiş, “Ne kadar çok altın ve gümüş çıkarırsak, sepetlerimize o kadar çok koyarız. Umut burada kaybolmaz.'' ifadelerini kullandı.

 
ALTIN İÇİN BU ARALIĞA DİKKAT

Altın üzerinde her fırsatta bir baskı olduğunu belirten Memiş, altının gramının 1008-1014 seviyelerinde olduğunu söyledi.  Bant aralıklarını göz önünde bulunduran Memiş, "Altında 1005 ve üstünde 1055 var, o bant aralıklarını sıkı takip ediyoruz" diye konuşmalarına ekledi.

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarınıdaki son dakika gelişmeleri yakıdnan takip ediyor. Yatırımcılar gümüş bugün ne kadar? Gümüş fiyatları kaç TL? Gümüş alış satış fiyatı ne kadar oldu? sorularının yanıtlarını merak ediyorlar.

Gümüş fiyatları dün kapanışta ons fiyatı 18,74 dolar, gümüşün gram alış fiyatı 11,18 TL, satış fiyatı ise 11,66 TL seviyesinden işlem gördü. Gümüş fiyatları dün gün içinde değer kaybederek düştü.

  

Bugün gümüşün ons fiyatı 18,56 dolar, gümüş alış fiyatı 11,10 TL, satış fiyatı ise 11,57 TL seviyesinden işlem görüyor. 

Gümüş fiyatları 18 Ekim 2022 Çarşamba gününe düşüşle başladı. Gümüş fiyatlarında değer kayıpları bugün de kaldığı yerden devam ediyor. 

Gümüş yatırımcıları hemen bakın! Gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceği net tarih belli oldu

1 gram gümüşün ne kadar olacağı belli oldu! Uzman isim resmen rakam verdi! Son dakika gümüş fiyatları