Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları için yıl sonu işaret edildi! Herkesi şaşkına çeviren gümüş yorumu geldi

Altın fiyatları ile birlikte en çok merak edilenler arasında değerli metal olan gümüş yer alıyor. Gümüş fiyatları ne kadar olacak? sorusu üzerine uzman isimden şaşkına çeviren açıklama geldi. Geçtiğimiz hafta bir günde yüzde 9 değer kazanan gümüş, bu hafta düşüşe geçti

Gümüşe yatırım yapan yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Geçtiğimiz hafta bir günde yüzde 9 değer kazanan gümüş, bu hafta düşüşe geçti.

13 TL sınırına dayanan gümüş fiyatları ABD tarım dışı istihdam verilerin açıklanmasının ardından düşüşe geçti ve 11 TL seviyelerinde işlem görüyor. Bu düşüş karşısında yatırımcılar endişelenirken Alrtın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş için yıl sonunu işaret ederek yatırımcıları uyardı...

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELECEK

İslam Memiş son yaptığı değerlendirmesinde, “Gümüş  fiyatları resesyondan kaynaklı altına göre pozitif ayrıştı. Pozitif hareketlerine devam etti. Gümüş, yukarı yönlü hareketlerini devam ettirecek.” ifadelerini kullandı. 

BU SEVİYELERE ALDANMAYIN

Yıl sonunun kritik olduğunu aktaran uzman isim, “Dolar endeksi, tekrar 112 veya 112,50 yapabilir ama tekrar satış yer. Altın ve gümüşün ons fiyatındaki kısa vadeli geri çekilmeler de kalıcı olmayabilir.” uyarısında da bulundu.

Memiş, "Dolar endeksi, tekrar 112 veya 112,50 yapabilir ama tekrar satış var. Altın ve gümüşün ons fiyatındaki kısa vadeli geri çekilmeler de kalıcı olmayabilir." diyerek bu rakamlara aldanmamaları konusunda yatırımcıları uyardı. İslam Memiş yıl sonu için gümüş fiyatlarının 12 TL seviyesini geçeceğini söylerek yatırımcılara güzel haberi verdi.
 

SON 6 AYDA…

Öte yandan Memiş, “Altın ve gümüş fiyatlarında zaten son 6 ayda ciddi bir baskılanma vardı.”  ifadesini kullandı.


 

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM 12 EKİM 2022

Gümüş fiyatları yurt içi piyasalarda sabahın erken saatlerinden itibaren yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Gümüş fiyatları güne, Gümüşün ons fiyatı 19,20 dolar, gümüşün gram alış fiyatı 11,46 TL,satış fiyatı ise 11,94 TL seviyesinde başladı.

Gümüşün ons fiyatı şu dakikalarda 18,95 dolar, gümüşün gram altış fiyatı 11,32 TL, satış fiyatı ise 11,79 TL seviyesinde işlem görüyor.

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Gümüş tozu dumana katacak! Gümüş yatırımcıları hemen bakın! Rüzgar tersine dönüyor