Altın & Gümüş

Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL?

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL? Gümüş fiyatları yüzde 18 düşüş kaydetti

Gümüş fiyatları 2022 yılında büyük kayıplar verdi. Gümüş fiyatları yüzde 18 düşüş kaydetti. Gümüş ons fiyatı sabah güne 19,17 dolardan başladı. Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL? Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş kaç TL? İşte gümüş fiyatlarında son durum 25 Ağustos 2022...

Gümüş ons fiyatı 20 doların üzerinde işlem görürken, son zamanlarda yaşanan baskı ile 18 dolara kadar düştü. Bugün altın fiyatlarının yükselişe geçmesi ile ibreleri yukarı çeviren gümüşün ons fiyatı 19,17 dolardan işlem görüyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak etmeye başladı. Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL? 

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş kaç lira oldu? 1 gram gümüş kaç TL? Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Gümüş fiyatları ne olacak? 

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜMÜŞ KAÇ TL OLDU? (25 AĞUSTOS 2022)

Gümüş ons fiyatı dün 19,07 dolardan güne başlarken gram alış fiyatı 11,05 lira, satış fiyatı ise 11,07 liradan işlem gördü.

Dün kapanışta ise gümüş fiyatları ons fiyatı 19,16 dolar, alış fiyatı 19,14 TL, satış fiyatı ise 19,15 liradan işlem görürken bugün güne yukarı yönlü başladı.

Gümüş ons fiyatı bugün 19,17 dolardan güne başlarken gram alış fiyatı 11,29 lira, satış fiyatı ise 11,79 liradan işlem gördü.

Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Gümüş fiyatları düşmeye devam edecek mi? Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! işte ayrıntılar...

''GÜMÜŞ İÇİN GENEL GÖRÜNÜM POZİTİF''

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının yönünü açıkladı: ''Powell’ın etkisiyle her ne kadar emtialar baskı altında kalmayı sürdürse de gram tarafında işler değişir. Gram TL/ dolar/TL kurundan destek aldığı için düşüşleri sınırlı kalabilir. Genel görünüm altın ve gümüş pozitif.'' dedi. 

İslam Memiş'in gümüş ile ilgili bir önceki yorumu ise şöyle olmuştu: "Elinde altın ve gümüş olanlar sakın ola ki, buradan satarım, düşükten yerine koyarım demeyin. TL'de bekleyene dolar haricinde altın, gümüş, euro, sterlin. Fiyata değil, getiriye bakmak gerek. Pariteler, ons'lar değer kaybetti. Bir miktar daha olabilir ancak alır işime bakarım. Dolar yürüdüğünde onlar koşar." dedi.

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları kaç TL? Gümüşte son dakika gelişmesi

Gümüş fiyatlarında düşüş devam edecek mi? Elinde gümüşü olanlar ne yapmalı? Bozdurmalı mı, beklemeli mi?