18 / 05 / 2024

Bu iş fırsatı kaçmaz! Başvurular için tarih belli oldu, memur alımı yapılıyor

Bu iş fırsatı kaçmaz! Başvurular için tarih belli oldu, memur alımı yapılıyor

Devlet memuru olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat bir tık uzağında. Hazine ve Maliye Bakanlığı’na yapılacak 350 devlet memuru alımı için başvuru şartları ve adaylarda aranan nitelikler netleşti...



BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?
Adaylar başvurularını 6 Şubat 2023 Pazartesi saat 08.30’dan itibaren yapabilecek başvurular 17 Şubat 2023 Cuma saat 17.30’a kadar devam edecek.

Adaylar giriş sınavına, Hazine ve Maliye Bakanlığının resmi internet sitesindeki (http://www.hmb.gov.tr) Sınav Başvuru Formunu doldurmak suretiyle başvuracaklardır. Sınav başvurusu, adaya ait son bir ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf ile kendi el yazısıyla hazırladığı özgeçmişin yüklenmesi ve Başvuru Formunun doldurulması suretiyle tamamlanacaktır. Elden veya posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön