29 / 04 / 2024

Bu kampanyayı kaçırmayın, son 5 gün kaldı! Teknosa'danLG televizyon alana bir de hediye! 26 aralık fiyat listesi

Bu kampanyayı kaçırmayın, son 5 gün kaldı! Teknosa'danLG televizyon alana bir de hediye! 26 aralık fiyat listesi

Türkiye'nin hatrı sayılır teknoloji marketlerinden olan TEKNOSA,  01-31 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli olan ''LG OLED83C24LA Televizyon Modeli ile Birlikte LG S95QR Soundbar Sepette 10.300TL olacaktır.'' Duyurusunu yaptı.  Peki kampanyanın  detayları nelerdir?



2022 Aralık ayı bitmeden teknoloji firmaları kampanya üstüne kampanya yaparak, ürünleri tasarruflu halde kullanıcılarla buluşturmayı amaçlıyor. Bu kampanyaları yapan firmalardan biri de TEKNOSA. Web'e özel seçili ürünlerin yanına bir de hediye veren kampanya 2023'e girmeden büyük ilgi gördü. Kampanyanın detaylarını araştıran vatandaşlar için haberimiz bütün sorularınızın cevabını içeriyor.

 Kampanyadan yararlanabilmek için tüm ürünlerin sepete eklenmesi ve Sepetinize özel kampanyalar alanından
 "LG OLED83C24LA Televizyon Modeli ile Birlikte LG S95QR Soundbar Sepette 10.300TL!"  kampanyasının seçilmesi gerekmektedir,  seçilmediği halde armağan olarak verilen ürün kampanya kapsamına girmez.

Bu kampanyayı kaçırmayın, son 5 gün kaldı! Teknosa danLG televizyon alana bir de hediye! 26 aralık fiyat listesi
 Günlük hayatınızda kolayca kullanabileceğiniz bu TV, kullanıcılar tarafından itibara mazhar oldu. Ekran boyutu, estetik tasarımı ve fiyatı gibi birçok detayı ile beklentileri karşıladı.  Ürünün dikkat çeken birçok gelişmiş özelliği bulunur. Bu özelliklerden biri olan Chromecast teknolojisi aracılığı ile, problemsşz bir şekilde cihazınızın
 ekranını televizyona yansıtabilirsiniz. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön