23 / 07 / 2024

Bu kart sahiplerine müjde! 200 TL ödeme kapıda

Bu kart sahiplerine müjde! 200 TL ödeme kapıda

Ziraat Baknası Kurban Bayramından önce yaptığı duyuruda bankkartı olanlara 200 TL vereceğini söylemişti. Kampanyayı hatırlatan banka bu ödeminin 31 Temmuz'da son bulacağını duyurdu.




Ziraat Bankası Kurban Bayramı öncesinde banka kartı olanlara duyuru yapılmıştı. Duyuruya göre bankkartı olanlara 200 TL bankkart lira verileceği söylenmişti. Söz konusu kampanyanın ise ay sonunda sona ereceği söylendi. Banka tarafından yapılan duyuruda şu noktalara dikkat çekildi. Anlaşmalı giyim, ayakakbı, market, aksesuar, kafe ve restoran sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri her alışverişe 20 TL, toplamda 200 TL Bankkart Lira verileceği ifade edildi. 

Kampanya 21 Haziran-31 Temmuz 2022 tarihleri arasında geçerli olup, kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil uygulamasından “Kampanyaya Katıl” butonuna tıklnması gerekiyor. Alternatif olarak KAZAN200 yazıp 4757’ye SMS gönderilmesi gerektiği belirtilen duyurunun devamında Bankkart’ınız ile Bankkart anlaşmalı market, giyim, ayakkabı, aksesuar, kafe ve restoran sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri her alışverişe 20 TL, toplamda 200 TL Bankkart Lira verileceği açıklandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön