23 / 07 / 2024

Bu kart sahiplerine müjde! 200 TL ödeme kapıda

Bu kart sahiplerine müjde! 200 TL ödeme kapıda

Ziraat Baknası Kurban Bayramından önce yaptığı duyuruda bankkartı olanlara 200 TL vereceğini söylemişti. Kampanyayı hatırlatan banka bu ödeminin 31 Temmuz'da son bulacağını duyurdu.




İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan yapılması gerektiği belirtilerek Yalnızca e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemler kampanyaya dahil olmadığı aktarılan duyuruda aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edileceği söylendi.

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelerde bulunuldu.

Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecek.

Bankkart Lira kazanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmekte. 

Harcama tutarı için Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön