16 / 05 / 2024

Bu kişilere artık ödeme yok! Bakanlık kesin talimat verdi!

Bu kişilere artık ödeme yok! Bakanlık kesin talimat verdi!

Devlet tarafından sağlanan destek ödemeleri hakkında beklenmedik bir duyuru yapıldı. Aile Bakanlığı, yaptığı açıklama ile bazı kişilerin ödeme alamayacağını vurguladı. Bu haber, Aile Bakanlığı tarafından destek ödeme alan kişileri yakından ilgilendiriyor. Konuyla ilgili bilinmesi gereken detaylar…



Bu kişilere artık ödeme yok! Bakanlık kesin talimat verdi!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ödeme alamayacak kişiler

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na başvurular sürmeye devam ediyor. Maddi imkansızlıkları olan vatandaşlar bu yardımlara başvurarak, başvurular değerlendiriliyor ve kısa sürede sonuçlanıyor. Ancak bazı kişilerin başvuruları olumsuz olarak değerlendiriliyor. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı desteklerinden yararlanamayan kişiler arasında 18 yaşından küçük olanlar ve ikametgâh adresinin yurt dışında olması yer almaktadır. Ayrıca hanede memur, noter, muhtar veya kamu işçisi olarak çalışan kişi/kişilerin bulunanlar da yardım alamayacaklardır.  En önemli koşullardan biri olarak asgari ücretin üçte birinden az geliri bulunmayan kişiler de devletin maddi desteklerinden yararlanamayacaklardır. 

Asgari ücret artışıyla birlikte birçok ödeme ve destek kalemi de zamlandı!

Ailelerdeki ev hanımlarına çok büyük müjde. Her ay 1400 TL ödenecek

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine müjde! Emekli Temmuz 2023 zammıyla tüm rakamlar yenilendi! Maaşlar rekora koşuyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön