12 / 05 / 2024

Bu kurum üzerinden elektrik faturası ödeyenler dikkat! Eğer bu şekilde ödeme yaparsanız 30 Nisan'a kadar yüzde 10 kazanı

Bu kurum üzerinden elektrik faturası ödeyenler dikkat! Eğer bu şekilde ödeme yaparsanız 30 Nisan'a kadar yüzde 10 kazanı

30 Nisan'a kadar bu kurum üzerinden elektrik faturasını ödeyen kişiler her ödemelerinde %10 kazanma fırsatı yakalayacak. 



Bu kurum üzerinden elektrik faturası ödeyenler dikkat! Eğer bu şekilde ödeme yaparsanız 30 Nisan a kadar yüzde 10 kazanı

Kampanya Koşulları

Enerjisa ve Papara arasındaki iş birliği kapsamında, Enerjisa müşterileri Papara uygulaması üzerinden elektrik faturalarını hızlı, kolay ve ücretsiz bir şekilde ödeyebileceği kampanya 30 Nisan 2023 tarihine kadar geçerli olacaktır.

Papara platformundan gerçekleştirilecek Enerjisa fatura ödemelerinde %10 kazanç fırsatı sunulmaktadır. Kampanya kapsamında her bir Papara kullanıcısı tek seferde en fazla 20 TL ve toplamda 60 TL kazanabilir. Ayrıca, Papara kullanıcıları bu kampanyadan en fazla 3 kez yararlanabilir.

Ödeme işleminde elde edilen kazançlar, ödeme işleminden sonraki 3 iş günü içinde kullanıcının Papara hesabına yansıtılacaktır. Bu kazanç, Enerjisa faturalarında bir indirim sağlamaz.

Eğer gerçekleştirilen fatura ödemesi iptal edilirse, kampanya kapsamında Papara hesabına aktarılan kazanç tutarı geri alınacaktır. Hesap bakiyesi yetersizse, ilgili tutar kullanıcının Papara hesabına borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanya hakkında detaylı bilgi almak için 444 4 372 numaralı Çağrı Merkezi'ni arayabilir ya da 0850 340 0 340 numaralı Papara Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz. Enerjisa Enerji A.Ş. ve Papara Elektronik Para A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

Elektrik faturası 130 TL'den yüksek gelenler dikkat! Faturası ile PTT'ye giden parayı kapacak!

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Doğalgaza yüzde 20 indirim geliyor! BOTAŞ müjdeli haberi resmen açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön