07 / 05 / 2024

Bu kurumlardan yatmış para olabilir! İşte hemen sorgula ve paranı çek!

Bu kurumlardan yatmış para olabilir! İşte hemen sorgula ve paranı çek!

Hesaplarınızı kontrol etmenizde fayda var. Çünkü bu kurum tarafından hesabınıza para girişi olmuş olabilir. İşte haberimizin devamında tüm detayları ile sizlerle..



Birçok kurum tarafından vatandaşın hesabına para aktarımı yazılıyor. Ama ne yazık ki kontrollerini sağlamadığınız için o paralar geri iade oluyor. İşte şimdi o kurum tarafından da hesabınıza para girişi yapılmış olabilir. Kontrol edin. Hangi kurumdan ne kadar ödeme yapılmıştır?

Bu kurumlardan yatmış para olabilir! İşte hemen sorgula ve paranı çek!

Hangi kurumdan hesabınıza ödeme yapılmıştır?

Birçok vatandaşa çeşitli kurumlar üzerinden para aktarımı yapılmaktadır. Yeni bir ödeme ise Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından hesabınıza yapılmış olan ödemeler olmaktadır. Bu ödemeler tamamen sizin hakkınızdır ve almanız gerekmektedir. Yapılacak ödemelerin bir kuşku doğrudan vatandaşın hesabına aktarılırken bazı ödemelerin ise size ulaşması için başvuru yapmanız gerekmektedir. Detaylı kurumlar tarafından yazılan ödemeler PTT Bankası üzerinden ödemesi gerçekleştirilirken, Aile Bakanlığı da ödeme veren kurumlardan birisidir. Tabi ki de kurumların yapmış olduğu ödemeler bazen bankalar da veya hesapta unutulmaktadır. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılmakta olan ödemelerin ise geri alınma yöntemi vardır.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön