15 / 05 / 2024

Bu marketten alışveriş yapana HSBC'den kampanya! İşte detaylar!

Bu marketten alışveriş yapana HSBC'den kampanya! İşte detaylar!

Ramazan ayı yaklaşırken market alışverişlerinde indirim haberleri ardı ardına gelmeye başladı. Banka da bu kampanyalara katılarak, Migros'tan yapılan alışverişler için indirim sağlayacaklarını açıkladı.



Banka yeni bir kampanya için duyuru yaparak belirli tarihler arasında Migros marketlerinden yapılacak alışverişler için 80 TL indirim sağlayacağını duyurdu. Bu kampanya ile 80 TL indirim kazanmak için yapılması gerekenleri banka açıkladı. Ramazan ayında tüketimin artacağı gıda ürünlerinde yapılan kampanyalar, bankaların dikkatini çekiyor.

Market alışverişlerine 80 TL indirim

HSBC migros sanal market 'ten yapılan alışverişler için yeni bir kampanya duyurdu. Kampanya kapsamında 31 Mart 2023 tarihine kadar yapılan alışverişlerde 80 TL indirim sağlanacak.

Banka, indirim kapsamında birtakım şartlar belirleyerek müşterilerine duyurdu. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin kredi kartı veya banka kartı ile 1-31 Mart tarihleri arasında Migros mağazalarından yapacakları 500 TL ve üzeri alışverişlerinde geçerli olacak.

HSBC, indirimden yararlanmak isteyen müşterilerin alışverişlerinin tek seferde 500 TL ve üzeri tutarda olmasını ve ödemelerini Masterpass'e kayıtlı HSBC Mastercard logolu kredi kartı ile yapmalarını istedi.

HSBC, indirimin anında yapılacağını ve alışveriş tutarının ne kadar olursa olsun indirim miktarının 80 TL olacağını belirtti. Banka kampanya kapsamında müşterilerin sadece bir kez yararlanabileceğini ve indirimin fatura tutarından düşüleceğini belirtti. Kampanya koşulları ve detayları bankanın resmî web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.

Kampanya detayları ve koşulları HSBC'nin resmî web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön