03 / 06 / 2024

Bu promosyon kaçmaz! Tam 19.500 TL promosyon hesaplara yatacak!

Bu promosyon kaçmaz! Tam 19.500 TL promosyon hesaplara yatacak!

Maaş promosyonlarını kapsayan açıklamalar arka arkaya geldi. Kurum var promosyon miktarlarını açıklamaya devam ediyor. İşte tüm detaylar…



Bu promosyon kaçmaz! Tam 19.500 TL promosyon hesaplara yatacak!

2023 Nisan maaş promosyonları

Maaş promosyonları için ödemelerle ilgili görüşmeler devam ediyor. Promosyon ödemeleri ile ilgili yeni duyurular gelebilir. Çalışanlar maaş promosyonları ile ilgili güncel gelişmelere sendika veya kurumlarının resmî web siteleri üzerinden ulaşabilir.

Emeklilere verilecek promosyon için tek şart maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alması oluyor. Söz veren tüm emeklilere promosyon tutarları dağıtılıyor.

Çalışanların maaş promosyonları ile alakalı bankalar ile görüşmeler devam ederken maaşın üç yıl süresince aynı bankadan alacak emeklilere bankalar promosyon veriyor. Bununla birlikte maaş aralığına göre verilecek promosyon ödemeleri de değişiyor. Promosyon tutarları şu şekilde:

  • 3500 TL’nin altında maaş alan vatandaşlara 3000 TL
  • 3500-7500 TL arasında maaş alan vatandaşlara 3500 TL
  • 7500-10.000 TL arasında maaş alan vatandaşlara 4500 TL
  • 10.000 TL’nin üzerinde maaş alan vatandaşlara 5000 TL

En yüksek emekli maaş promosyonu hangi banka veriyor? 10 bin TL promosyon veren banka hangisidir?

Bankalar arası yarış kızıştı, Akbank diğerlerini sollayarak öne geçti! Güncel promosyon rakamlarını duyurdu!

İş Bankası'ndan havalara uçuran son dakika açıklaması! Bu parayı almayı sakın unutmayın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön