20 / 05 / 2024

Bu promosyon kaçmaz! Tam 19.500 TL promosyon hesaplara yatacak!

Bu promosyon kaçmaz! Tam 19.500 TL promosyon hesaplara yatacak!

Maaş promosyonlarını kapsayan açıklamalar arka arkaya geldi. Kurum var promosyon miktarlarını açıklamaya devam ediyor. İşte tüm detaylar…



Bankalar emekli promosyonu kampanyalarını duyurmaya devam ederken çalışanların gözü kurumlardan gelecek promosyon açıklamalarına yöneldi. Emekli maaşlarına üç yıl süresince aynı banka üzerinden alacağına söz veren vatandaşlara maaşlarının aralığına göre bankadan bankaya değişen farklı tutarlar da promosyon imkânı sağlanırken çalışanların maaş promosyonları adına bankalar ile görüşmeler devam ediyor.

 

19.500 TL verilecek

Bankalar promosyon ödemelerini ek olarak daha çok promosyon verebiliyor. Bunun yanında maaş taşıma işlemini gerçekleştiren tüm emekler için promosyon ödemesinin yanında farklı kampanyalar da sunuluyor. Bu kampanyalar bankadan bankaya değişim gösteriyor. Promosyon ödemeleri ile ilgili tutarların detaylarını ulaşmak için bankaların resmî web sitelerinin takip edilmesi gerekiyor.

Emeklilere verilen promosyon müjdelerinin ardından çalışanlar maaş promosyonları ile ilgili bankalardan haber bekliyordu. Kozan ilçe milli eğitim müdürlüğü bu kapsamda promosyon anlaşmasına ayrıldığını açıkladı. Promosyon ödemesi ile ilgili yayınlanan duyuruda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Halk Bankası Kozan Şubesi iş birliği ile birlikte 15 Mayıs 2023- 15 Nisan 2026 tarihlerini kapsayacak şekilde bir promosyon anlaşması yapıldığını paylaştı. Anlaşmaya göre tüm personelleri 19.500 TL ödenecek.


    Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
    Geri Dön