20 / 05 / 2024

 Bu rakamı duyanlar şok oldu! Bir mesajla 35.000 TL kampanya için herkes o bankaya koştu

 Bu rakamı duyanlar şok oldu! Bir mesajla 35.000 TL kampanya için herkes o bankaya koştu

Denizbank, müşerilerine 36 aya varan vade imkanı ile ihtiyaç kredisi veriyor. Denizbank, ekonominin zor günler yaşattığı şu günlerde 35.000 TL'lik avantaj şansı sunuyor.



 Denizbank'ın başlattığı yeni kredi kampanyasıyla beraber vatandaşlara büyük fırsat sunulurken başvuruların gerçekleşmesiyle özellikle aranan şartlara uygunluk kontrol ediliyor. Denizbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız şubeler ya da mobil üzerinden işlemleri tamamlayabilirsiniz. 5 dakika içerisinde 50 bin TL kredi için tüm detaylar...

 Bu rakamı duyanlar şok oldu! Bir mesajla 35.000 TL kampanya için herkes o bankaya koştu

DENİZBANK BAŞVURUSU NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

Denizbank tarafından başlatılan kredi için 50 bin TL limiti söylenirken 36 ay vadeli cep telefonları üzerinden SMS atarak kredi değerlendirmesi yapılır. Cebimde kredi kampanyasına katılmak istiyorsanız kredim TC kimlik numarası, doğum tarihi aralarına boşluk bırakılarak 3280 numarasına mesaj gönderilir. Cep telefonuna gelen kısa mesaj üzerinden onay alınarak kredi imkanı sunulur.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön