05 / 05 / 2024

Bu rakamları öğrenmeden altın ve gümüş almayın! Altını olanlar ne yapmalı? Ünlü uzman İslam Memiş açıkladı

Bu rakamları öğrenmeden altın ve gümüş almayın! Altını olanlar ne yapmalı? Ünlü uzman İslam Memiş açıkladı

Altın ve gümüşteki isabetli tahminleriyle nam salan İslam Memiş, gram altın ve gümüşün akıbetini açıklarken, altını olanların nasıl bir yatırım yapmalarını gerektiğini anlattı. İşte detaylar…



Ünlü uzman Memiş, doların diğer emtialar karşısındaki zor zamanlarını anlatırken, “Gümüşün gram ve ons fiyatı gerçek değerlerini göstermiyor. Dolar karşısında baskı gören ve bu baskılanmanın ardından da hızlı ataklar göreceğimiz bir emtia ile karşı karşıyayız. Bu sebep ile elinde dolar bulunduran kişi, hiç gümüş almamış kişi de bu piyasadan nasibini almalı.

"Gram altın, lira seviyesi ekranlarda 968 TL olarak görüyoruz. Gram altın lira fiyatı şu anda 985 TL. Gümüş, 10.64 TL görüyorsunuz. Gram fiyatı ise 11,09 TL seviyesinde.

Dünya altın ve gümüşü ücretsiz alıyor, dolara sahip olanları, bedava alıyor, biz bedava alamıyoruz. Biz ucuz bir şekilde de alamıyoruz. Gram altın lira fiyatı bu yıl 780 TL seviyesinden başladı. Bugün 985 TL seviyesini görüyoruz. Bir sonrasında 1020 TL, sonra 1050 TL sonra ise 1200 TL derken yıl sonuna kadar da TL olacak" diyerek gram altının yıl sonunda göreceği rakamı açıkladı.

Memiş’in bahsettiği tek konu konu gram altın değildi. Memiş, aynı şekilde gümüşe de değindi. Ünlü uzman, gümüş içinse "Gümüşün gram fiyatı ise 20 TL. Bu söylediklerimde herhangi bir değişiklik yok” diyerek son söylediklerini korudu.

“ALTIN VARSA NE YAPMALI”

Memiş, yatırımcıların, “Altınım var, nasıl değerlendirmeliyim?” sorusuna da yanıt verdi:

“Altının sarsa ev al. Çok da bekleme.”

Bu rakamları öğrenmeden altın ve gümüş almayın! Altını olanlar ne yapmalı? Ünlü uzman İslam Memiş açıkladı

EDİTÖR NOTU: Bu haber 23 Temmuz 2022 tarihinde saat 19.35’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,74 Türk Lirası, euro 18,10 Türk Lirası, altının gramı ise 985 Türk Lirası değerinde.

Gümüşü olanlar dikkat! Gümüşte ters köşe! İşte 23 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Dolar korkutmaya devam ediyor! Adım adım 18 TL’ye! 1 dolar kaç lira? İşte 23 Temmuz 2022 dolar kuru...

Kamuda çalışmak isteyenlere müjdeli haber geldi! Lise mezunu 40 kişi alınacak! Başvuru tarihlerini kaçırmayın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön