01 / 05 / 2024

Bu Samsung telefonlar Android 13'ü alamıyor!

Bu Samsung telefonlar Android 13'ü alamıyor!

Hangi Samsung modelleri bir sonraki Android 13 güncellemesini almayacak? Detaylar için buraya tıklayın!



Samsung, birkaç modelde Android 13 tabanlı One UI 5.0'ı piyasaya sürdü. Güney Koreli şirket, 17 veya 19 Ekim'den itibaren Galaxy S22 modellerinin yeni sürümlerinin kararlı yapılarını yayınladı. Eh, önümüzdeki haftalarda daha fazla modele gelecek olan Android 13, bu Samsung cihazlarda olmayacak.

Samsung’dan orta segmente Android 13 müjdesi! Güncel liste açıklandı!Bu Samsung modelleri Android 13 ile uyumlu değil!

Samsung, önceki dönemde yeni çıkan cihazlar ana segmentinde yer almasa da Android ve One UI güncellemelerini en az üç yıl, güvenlik güncellemelerini ise beş yıl süreyle yayınlama sözü verdi. Kısa bir süre önce bu kararını geri alan şirket, yazılım desteğinde Apple'a doğrudan rakip olabilmek için Android ve One UI'ye en az dört yıllık güvenlik güncellemesi ve yeni çıkan bazı üst segment modeller için beş yıllık güvenlik güncellemesi sağlayacak. ilan edildi.

Android 13 almayan Samsung modelleri de uzun süre bekleyecek. Son olarak şirkete yakın olduğu bilinen Sammobile, Android 13 almayacak bazı modellerini paylaştı. Listede, sızıntının gerçek olup olmadığı konusunda kullanıcı tepkilerine neden olan bazı modeller de bulunuyor.


Geri Dön